Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (KÉRDÉSED TÚL...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (KÉRDÉSED TÚL RÖVID MAGYARÁZATOD TÚL HOSSZÚ. )

Figyelt kérdés

Én annyira csúnyának érzem magam,hogy egyáltalán nem tudok elképzelni párkapcsolatot senkivel,pedig 17 leszek már lassan.Fiúkkal elvagyok szeretek velük lenni,de párkapcsolat nem menne mert csúnyának érzem magam.Pedig sokan mondták már hogy nagyon szép arcom van és dagi se vagyok állítólag de én kövérnek látom magam.Hogy rakjam helyre magam? Vagy mit csináljak?

17/L

2012. szept. 16. 21:55
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Szia! Én is szeretnék kérni rólad egy képet priviben. Nagyon megköszönném. Szia.
2013. nov. 19. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!