Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (KÉRDÉSED TÚL RÖVID MAGYARÁZATOD TÚL HOSSZÚ. )
Figyelt kérdés
Én annyira csúnyának érzem magam,hogy egyáltalán nem tudok elképzelni párkapcsolatot senkivel,pedig 17 leszek már lassan.Fiúkkal elvagyok szeretek velük lenni,de párkapcsolat nem menne mert csúnyának érzem magam.Pedig sokan mondták már hogy nagyon szép arcom van és dagi se vagyok állítólag de én kövérnek látom magam.Hogy rakjam helyre magam? Vagy mit csináljak?
17/L
2012. szept. 16. 21:55
11/21 A kérdező kommentje:
a pulcsimat a hajamat,a sminket NE! nézzétek.Ez ilyen itthoni szar"játszós" ruha:D
2012. szept. 16. 22:22
12/21 ediZeJ válasza:
Ha azokat se nézem, szerintem akkor is szép vagy szal ennyi... :D
13/21 anonim válasza:
na ennyit erről azt hiszed csúnya vagy pedig nem -.-
14/21 A kérdező kommentje:
csomó mindenkinek elküldtem de nem válasolt mindenki:)
köszi
2012. szept. 16. 22:32
15/21 anonim válasza:
Én is írtam, de nem jött válasz sajnos
16/21 HalkHogen válasza:
Küldj már egy képet, babám, hadd nézzelek meg magamnak. Köszi. Írok véleményt természetesen.
17/21 anonim válasza:
Szilvás buktát- mert azt szeretem!
19/21 anonim válasza:
Ha bárki azt mondja, hogy csúnya vagy, hazudik! És a képekből ítélve fölösleges kilók sincsenek rajtad:)
20/21 A kérdező kommentje:
azt nem mondják csak hogy átlagos..az meg szerintem ronda..:S
2012. szept. 17. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!