Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szerelem? (történet lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem? (történet lent)

Figyelt kérdés

Először is köszönöm annak aki ezt a történetet elolvassa és próbál nekem segíteni: Szóval van egy srác, akivel már évek óta ismerjük egymást. Leginkább msn-en szoktunk beszélni, mert nem egy helyen lakunk, viszont ő abba a városba jár iskolába, ahol én lakom. Szóval néha tudunk is találkozni. Kezdetben barátok voltunk, majd a részemről ez az érzés átalakult komolyabbá. Azért is kedvelem őt, mert számomra ő mindenben "klappol". Okos, értelmes, kedves, és még jól is néz ki. Ugyanakkor ő egy belevaló srác, aki elég népszerű a lányok körében. Az érzéseimről korábban nem beszéltem neki, csak figyeltem csendben és némán, ha épp barátnője van. Nemrégiben szakított a 3. barátnőjével és egy későbbi msn-es beszélgetésünk alkalmával felfedtem előtte 1-2 dolgot. Elmondtam neki, hogy korábban nagyon bejött nekem és szerettem volna, ha egy pár leszünk. Erre ő azt mondta, hogy látta rajtam a jeleket és érezte, hogy többet érzek iránta. Azt mondtam neki, hogy most már nem kedvelem ÚGY, mert megváltoztak irányában az érzéseim, most már csakis és kizárólag BARÁT-ként tudok rá gondolni.

Persze ez nem volt igaz, de nem akartam, hogy rájöjjön a dolgokra. Kíváncsiságból azért megkérdeztem tőle, hogy korábban adott volna-e nekem bármi esélyt? Erre ő azt mondta, hogyha valamelyik barátnője előtt tudja meg ezeket a dolgokat, akkor adott volna esélyt nekem. Ezek után most ott tartok, hogy nem tudom elmondjam-e neki, hogy a JELENBEN mit érzek iránta. Ami esetleg mellettünk szólna az az, hogy alapvetően mindig szikrázott körülöttünk a levegő. Sokszor beszélgettünk msnen szerelmi kérdésekről, komolyabb témák is szóba jöttek már. Ha találkozunk és ha meghív egy teára, vagy kávéra, akkor mindig ő fizet, persze ez lehet, hogy fiúknál teljesen normális, de nekem ez is jól szokott esni. Amikor a városba egymás mellett sétálunk, néha úgy érzem, hogy olyanok vagyunk mint egy pár. Nem fogjuk egymás kezét ugyan, de... jól elvagyunk. Élvezzük egymás társaságát. Ami viszont ellenünk szól (vagy inkább ellenem) az az, hogy.. ő egy laza srác, aki korábban mindegyik barátnőjének szerelmet vallott és nem várta míg a lányok vallanak neki. Ha félénk, visszafogott lenne, akkor nyilván azt gondolnám, hogy nem mer felém közeledni, de.. ő nem az. Szóval...szerintem ő már vallott volna ha igazán akar valamit.. de mégis úgy érzem, hogy nem számítok nála csak barátnak. Korábban is mondta, hogy mint lány bejövök neki. Egyszerűen nem tudom, hogy mi van, vagy lehet köztünk. Most először érzem azt az életemben, hogy itt van számomra egy megfelelő srác.. de ő meg lehet, hogy nem szerelmes belém. Sőt. Nem tudom. Mit tegyek? Elmondjam neki a dolgokat, vagy hagyjam ezt az egészet és maradjunk csak barátok?

2009. júl. 31. 02:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Na h dönttél? :) elfogod neki mondani?
2009. aug. 2. 13:14
 22/27 A kérdező kommentje:
Elfogom, de nem most még. Ha legközelebb majd beszélek vele, akkor majd próbálok neki bizonyos dolgokat felhozni és.. ha nem veszi a lapot, vagy nagyon nem akarja, akkor úgy is egyértelmű, hogy nem lesz belőle semmi. Ha pedig továbbra is azt érzem, hogy nem lefutott a dolog, akkor elmondom neki mihamarább. Most nem beszéltünk már egy ideje, nem nagyon járok msn-re, nekem ez most így jó. Köszönöm mindenki segítségét, érdeklődését. AAzért elképzelhető, hogy egy idő után majd megírom, hogy mi lett. :D
2009. aug. 3. 14:14
 23/27 anonim ***** válasza:

Szia :)

Nem akarok feltépni semmilyen régi sebet avval, hogy most ideírok, remélem nem baj :) Látom úgy nagyjából 8 hónapja, hogy írtak ide, ennyi idő alatt minden megtörténhet. Nem tudom menniyre ,nézik még a kérdésed, de ha úgy érzed an még amit jólesne Neked elmondani egy olyan embernek, aki nincs benne az ügyben És nem is ismersz,de felajánlja, hogy segít Neked, legalábbis megpróbálja amit tud, akkor nyugodtan írd le ide:) Bejelölöm ,hogy kapjak mailt,ha írnak ide, meg amúgy is nézni fogom :D

De remélem minden rendben van és nem szorulsz segítségre :) Deha mégis,akkor írd le ide nyugodtan ;)

Szia:)

2010. ápr. 17. 22:27
 24/27 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm, hogy még ennyi idő után is írtál és hogy segíteni próbálsz! :) A helyzet azonban azóta eléggé megváltozott, úgy is mondhatnám, hogy már nem aktuális a dolog. Rajtam nem múlott, sajnos a srác nem úgy viselkedett velem, ahogy az elvárható lett volna, ma már beszélő viszonyban sem vagyunk. "Nagy szerelmi bevallásra" nem került sor, egyszerűen csak.. megszakadt a kapcsolatunk. Engem pár hónappal ezelőtt egy nagyon rossz hír ért és elsősorban tőle vártam volna, hogy majd támogat, de sz*rt az egészre. Amikor én ezt számon kértem tőle, akkor azt mondta, hogy ő is elfoglalt volt és nem ért most rám. Megbocsátottam Neki, ismét barátok lettünk... aztán sajna megint kihúzta a gyufát nálam. Láttam egy lánnyal, ő pedig engem egy fiúval a városban (szimplán barát volt a fiú), és nem köszönt nekem, pedig én rájuk köszöntem. Magyarázkodásképpen elmondta, hogy észre sem vett és hogy nem direkt csinálta... ezt is bevettem neki, de amikor megint összefutottam vele a városba és megint nem köszönt nekem, az már betett. Pedig akkor már az új párom oldalán voltam és ismét elég egyértelműen köszöntem neki. Ő azonban szimplán elsétált mellettem, nagyon megalázó volt a szituáció. Azóta egyáltalán nem kerestem, és ennek már kb 5 hónapja...Ő sem keres engem, nyilván nincs is hozzá bátorsága. Tudja, hogy hazudott és jobbnak látta ha inkább elbujdokol. Habár két ilyen szemét húzás után, talán egyáltalán nem is izgatja a dolog. Szomorú vagyok, hogy így alakult kettőnk kapcsolata, nagyot csalódtam a srácban. TÉNYLEG jó barátság volt köztünk, rengeteg közös volt bennünk. Aztán hogy mitől gondolta azt, hogy sz*rnia kell a fejemre és teljesen megszakítania velem minden kapcsolatot... azt valahogy nem tudom. Úgy érzem, hogy ilyen barátokra nincs is szükségem, éppen ezért én sem keresem őt. Azóta párt találtam magamnak, akivel nagyon boldog vagyok. Ő pedig egyszerűen nem érdekel már. Az emberek olykor kiszámíthatatlanok... hogy ez a régen kedves, törődő, megbízható és őszinte srác mitől változott át egy nem törődő, hazudozó emberré azt sajnos nem tudhatom. Kár érte. Most már csak mint barát hiányzik, mert tényleg remek kapcsolatot ápoltunk egykoron, de ez sajnos nem rajtam múlott.
2010. ápr. 19. 09:14
 25/27 anonim ***** válasza:

Értem.

Szerintem sokkal jobban jártál avval a sráccal, akivel most vagy:) Akiről a kérdés szól vele... hát az én meglátásom szerint is, igen voltak jó pontjaitok, de abból amit itt olvastam nem voltatok igazán egymásnak valók. Örülök, hogy boldog vagy a barátoddal/pasiddal :) Sok sikert és boldogságot kívánok Nektek :) Biztos eszedbe jut néha az, hogy mi lett volna ha, de szerintem nem lett volna hosszú kapcsolatotok és csalódás lett volna Neked. Úgy viselkedni Veled... vissza se köszön, hazudik, nem törődik Veled. Most van esélyed boldognak lenned.

Minden jót :-)

szia :D

2010. ápr. 20. 16:39
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :) Neked is a legjobbakat kívánom! Üdv. :-)
2010. ápr. 21. 12:23
 27/27 A kérdező kommentje:
Múlthéten megint találkoztam a sráccal. A találkozó teljesen véletlenszerű volt, épp előttem jött az utcán. Kicsit megalázó volt a szituáció, mert neki már megint új barátnője van és persze pont ő is vele volt. Egyébként azt sem tudtam, hogy van csaja, ott abban a pillanatban szembesültem vele. Hisz kézen fogva jöttek. Ha most azt írom, hogy az egész szíven ütött, akkor nyilván mindenki azt fogja hinni, hogy még nem vagyok túl a srácon. Ez nem igaz. Nem járnék már vele, az új páromat nem hagynám miatta ott. De valami mégis zavart ebben az egészben. Mivel fényes nappal volt, ezért óhajtott rám köszönni, de a szeméből az jött le, mintha élvezkedne. "Bibí nekem van párom, neked meg nincsen." Vagyis van, de ő ezt meg tudja. A közösségi oldalakon (iwiw, facebook), nem szoktam feltüntetni a családi állapotomat,csak a legközelebbi barátaim tudják és persze a családom, hogy van valakim. Múltkor látott a párommal, de nagyon sötét volt és bár én őt felismertem, ő köszönés nélkül elment mellettünk. Szóval az is lehet, hogy tényleg nem látott. Az is lehet, hogy még azt hiszi, mindig érte vagyok oda... ciki volt na. Tudom, hogy az életben nagyobb problémák is vannak, mint ezen nyavajogni, de ez az egész még mindig zavar. Nem vagyok már belé szerelmes, de annak sem örültem, amit aznap láttam. Érdekes...
2010. máj. 25. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!