Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem? (történet lent)
Először is köszönöm annak aki ezt a történetet elolvassa és próbál nekem segíteni: Szóval van egy srác, akivel már évek óta ismerjük egymást. Leginkább msn-en szoktunk beszélni, mert nem egy helyen lakunk, viszont ő abba a városba jár iskolába, ahol én lakom. Szóval néha tudunk is találkozni. Kezdetben barátok voltunk, majd a részemről ez az érzés átalakult komolyabbá. Azért is kedvelem őt, mert számomra ő mindenben "klappol". Okos, értelmes, kedves, és még jól is néz ki. Ugyanakkor ő egy belevaló srác, aki elég népszerű a lányok körében. Az érzéseimről korábban nem beszéltem neki, csak figyeltem csendben és némán, ha épp barátnője van. Nemrégiben szakított a 3. barátnőjével és egy későbbi msn-es beszélgetésünk alkalmával felfedtem előtte 1-2 dolgot. Elmondtam neki, hogy korábban nagyon bejött nekem és szerettem volna, ha egy pár leszünk. Erre ő azt mondta, hogy látta rajtam a jeleket és érezte, hogy többet érzek iránta. Azt mondtam neki, hogy most már nem kedvelem ÚGY, mert megváltoztak irányában az érzéseim, most már csakis és kizárólag BARÁT-ként tudok rá gondolni.
Persze ez nem volt igaz, de nem akartam, hogy rájöjjön a dolgokra. Kíváncsiságból azért megkérdeztem tőle, hogy korábban adott volna-e nekem bármi esélyt? Erre ő azt mondta, hogyha valamelyik barátnője előtt tudja meg ezeket a dolgokat, akkor adott volna esélyt nekem. Ezek után most ott tartok, hogy nem tudom elmondjam-e neki, hogy a JELENBEN mit érzek iránta. Ami esetleg mellettünk szólna az az, hogy alapvetően mindig szikrázott körülöttünk a levegő. Sokszor beszélgettünk msnen szerelmi kérdésekről, komolyabb témák is szóba jöttek már. Ha találkozunk és ha meghív egy teára, vagy kávéra, akkor mindig ő fizet, persze ez lehet, hogy fiúknál teljesen normális, de nekem ez is jól szokott esni. Amikor a városba egymás mellett sétálunk, néha úgy érzem, hogy olyanok vagyunk mint egy pár. Nem fogjuk egymás kezét ugyan, de... jól elvagyunk. Élvezzük egymás társaságát. Ami viszont ellenünk szól (vagy inkább ellenem) az az, hogy.. ő egy laza srác, aki korábban mindegyik barátnőjének szerelmet vallott és nem várta míg a lányok vallanak neki. Ha félénk, visszafogott lenne, akkor nyilván azt gondolnám, hogy nem mer felém közeledni, de.. ő nem az. Szóval...szerintem ő már vallott volna ha igazán akar valamit.. de mégis úgy érzem, hogy nem számítok nála csak barátnak. Korábban is mondta, hogy mint lány bejövök neki. Egyszerűen nem tudom, hogy mi van, vagy lehet köztünk. Most először érzem azt az életemben, hogy itt van számomra egy megfelelő srác.. de ő meg lehet, hogy nem szerelmes belém. Sőt. Nem tudom. Mit tegyek? Elmondjam neki a dolgokat, vagy hagyjam ezt az egészet és maradjunk csak barátok?
Szia :)
Nem akarok feltépni semmilyen régi sebet avval, hogy most ideírok, remélem nem baj :) Látom úgy nagyjából 8 hónapja, hogy írtak ide, ennyi idő alatt minden megtörténhet. Nem tudom menniyre ,nézik még a kérdésed, de ha úgy érzed an még amit jólesne Neked elmondani egy olyan embernek, aki nincs benne az ügyben És nem is ismersz,de felajánlja, hogy segít Neked, legalábbis megpróbálja amit tud, akkor nyugodtan írd le ide:) Bejelölöm ,hogy kapjak mailt,ha írnak ide, meg amúgy is nézni fogom :D
De remélem minden rendben van és nem szorulsz segítségre :) Deha mégis,akkor írd le ide nyugodtan ;)
Szia:)
Értem.
Szerintem sokkal jobban jártál avval a sráccal, akivel most vagy:) Akiről a kérdés szól vele... hát az én meglátásom szerint is, igen voltak jó pontjaitok, de abból amit itt olvastam nem voltatok igazán egymásnak valók. Örülök, hogy boldog vagy a barátoddal/pasiddal :) Sok sikert és boldogságot kívánok Nektek :) Biztos eszedbe jut néha az, hogy mi lett volna ha, de szerintem nem lett volna hosszú kapcsolatotok és csalódás lett volna Neked. Úgy viselkedni Veled... vissza se köszön, hazudik, nem törődik Veled. Most van esélyed boldognak lenned.
Minden jót :-)
szia :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!