Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem. Ő a tökéletes számomra. Mit tegyek? Mikor fog elmúlni (katt és a történet bővebben. )
Nagyon jó barátok voltunk, mindenhová együtt mentünk, nagyon sokat nevettünk... majd többet éreztem, és elmondtam Neki mit érzek. Ő nem akart többet. Az már csak olaj a tűzre, hogy minden nap látom Őt, és így nem tudok feledni. Átsírom az éjszakákat, alig tudok aludni, nem tudok másra gondolni. Fáj hogyha ránézek, fáj ha beszélek vele.. Ő a számomra tökéletes nő.. nem fogok ennél jobbat találni életembe. Mivan ha ő lett volna életem szerelme? Még lehet valami köztünk?? (idővel hátha újra átgondolja az egészet..) (Azt mondta hiányzik neki a régi barátságunk.) Mit tegyek? Ti mit tennétek? Nagyon rossz így, már soha sem lesz a régi.. és SOHA NEM FELEJTEM EL ŐT.
Üdv, egy második osztályos gimis srác..
Szia!Nekem is volt ilyen(meg szerintem sokaknak még)
"Ő a számomra tökéletes nő.. nem fogok ennél jobbat találni életembe.":Fogsz,én is találtam
"Mivan ha ő lett volna életem szerelme?":Az ember ezt érzi mindig ha szerelmes
"és SOHA NEM FELEJTEM EL ŐT.":El fogod,én is elfelejtettem...
Csak most nagy a tragédia,vagyis annak tűnik
nekem is pontosan ugyanez volt, de mi kibékültünk nehezen... erre én, akkora segg voltam, hogy mégegyszer megkérdeztem, és PUFF! végleg megharagudott, msnen letiltott, egy hülyének tart stb stb, és látod, mégis élek :) igaz, több beletelt egy kis időbe míg végleg elfelejtettem őt... ezen túl kell esned neked is, sajnos, sok sikert hozzá, sorstárs, sikerülni fog ^^
15/f
Én is egy sorstárs vagyok. Az elmúlt hónapokban tetszett meg egy lány az osztályból, de persze esélytelen a dolog (köszönőviszonyban sem vagyunk). Nekem annyiból is rosszabb a helyzetem, hogy a többi (pontosabban 2) fiúval jól kijön (ölelgetik, stb.), és nem igazán jó ezt látni :S :(.
16/F
Ilyen velem is volt már...
Mármint akkor én voltam a szeretett fél...
Ha télleg annyira jó barátok voltatok, akkor ki fogtok békülni. Tényleg nehéz elfelejteni, de el fogod.
Nem tudhatod, hogy ő e a tökéletes számodra. Valószínüleg, ha egymásra kell találnotok, akkor egymásra fogtok. Ha meg nem akkor nem ő a tökéletes. Hanem valahol máshol lesz egy lány, akkor tényleg a tökéletes lesz, és akkor már csak nevetni fogsz ezen...
16/L
A válasz megírásának időpontja: 11-12 22:40
én is pont így érzek :( :`(
nalam is ez van, csak annyi hogy nem vallom be, mert tudom h ő nem ugy érez csak baratságot. és neki van valakije. de mi naon joban vagyunk. én is el akartam mondani, de többet ér hogy mellettem van mint barat, minthogy sehogy. ilyet nem szabad igy elmondani.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!