Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szerelem? (történet lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem? (történet lent)

Figyelt kérdés

Először is köszönöm annak aki ezt a történetet elolvassa és próbál nekem segíteni: Szóval van egy srác, akivel már évek óta ismerjük egymást. Leginkább msn-en szoktunk beszélni, mert nem egy helyen lakunk, viszont ő abba a városba jár iskolába, ahol én lakom. Szóval néha tudunk is találkozni. Kezdetben barátok voltunk, majd a részemről ez az érzés átalakult komolyabbá. Azért is kedvelem őt, mert számomra ő mindenben "klappol". Okos, értelmes, kedves, és még jól is néz ki. Ugyanakkor ő egy belevaló srác, aki elég népszerű a lányok körében. Az érzéseimről korábban nem beszéltem neki, csak figyeltem csendben és némán, ha épp barátnője van. Nemrégiben szakított a 3. barátnőjével és egy későbbi msn-es beszélgetésünk alkalmával felfedtem előtte 1-2 dolgot. Elmondtam neki, hogy korábban nagyon bejött nekem és szerettem volna, ha egy pár leszünk. Erre ő azt mondta, hogy látta rajtam a jeleket és érezte, hogy többet érzek iránta. Azt mondtam neki, hogy most már nem kedvelem ÚGY, mert megváltoztak irányában az érzéseim, most már csakis és kizárólag BARÁT-ként tudok rá gondolni.

Persze ez nem volt igaz, de nem akartam, hogy rájöjjön a dolgokra. Kíváncsiságból azért megkérdeztem tőle, hogy korábban adott volna-e nekem bármi esélyt? Erre ő azt mondta, hogyha valamelyik barátnője előtt tudja meg ezeket a dolgokat, akkor adott volna esélyt nekem. Ezek után most ott tartok, hogy nem tudom elmondjam-e neki, hogy a JELENBEN mit érzek iránta. Ami esetleg mellettünk szólna az az, hogy alapvetően mindig szikrázott körülöttünk a levegő. Sokszor beszélgettünk msnen szerelmi kérdésekről, komolyabb témák is szóba jöttek már. Ha találkozunk és ha meghív egy teára, vagy kávéra, akkor mindig ő fizet, persze ez lehet, hogy fiúknál teljesen normális, de nekem ez is jól szokott esni. Amikor a városba egymás mellett sétálunk, néha úgy érzem, hogy olyanok vagyunk mint egy pár. Nem fogjuk egymás kezét ugyan, de... jól elvagyunk. Élvezzük egymás társaságát. Ami viszont ellenünk szól (vagy inkább ellenem) az az, hogy.. ő egy laza srác, aki korábban mindegyik barátnőjének szerelmet vallott és nem várta míg a lányok vallanak neki. Ha félénk, visszafogott lenne, akkor nyilván azt gondolnám, hogy nem mer felém közeledni, de.. ő nem az. Szóval...szerintem ő már vallott volna ha igazán akar valamit.. de mégis úgy érzem, hogy nem számítok nála csak barátnak. Korábban is mondta, hogy mint lány bejövök neki. Egyszerűen nem tudom, hogy mi van, vagy lehet köztünk. Most először érzem azt az életemben, hogy itt van számomra egy megfelelő srác.. de ő meg lehet, hogy nem szerelmes belém. Sőt. Nem tudom. Mit tegyek? Elmondjam neki a dolgokat, vagy hagyjam ezt az egészet és maradjunk csak barátok?

2009. júl. 31. 02:03
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Szal egyébként úgy látjátok, hogy maximálisan nem lefutott az ügy? Elképzelhető, ha vallok neki, vagy ha esetleg szóba hozom, hogy "nem tudom mit érzek iránta", akkor nem ezt fogom kapni válasznak, hogy "Felejtsem el őt el azonnal, mert hogy képzelhetek én ilyet?"
2009. júl. 31. 03:05
 12/27 anonim ***** válasza:

Általában ő szokot keresni téged szal pl rád írni msnen v te szoktad többször tenni?

Mert ha ő teszi akkor én azt mondom h 60% h van esély 40% h nincs... de remény az mindig van :) nem hinném h teljesen lefutott lenne ez az ügy... még van esély (szerintem)

2009. júl. 31. 03:12
 13/27 A kérdező kommentje:
Sajna én keresem gyakrabban őt. Ezt elismerem és tudom, hogy ez is rontja az esélyeimet. Mondjuk ő nem csak msnzik a gépén, hanem olykor komolyabb dolgokat is csinál rajta, mert erre a pályára készül, szal emiatt néha észre sem veszi h épp ki jelentkezik be az msnjére.
2009. júl. 31. 03:17
 14/27 anonim ***** válasza:
Hát...pasizz sztem hátha akad egy olyan fiú aki megfog téged eléggé....de közben azért erre a fiúra is figyelj most lehet kicsit hanyagolnod kéne ezt a dolgot próbálj keresni valakit és ha nagyon nemfogod birni akkor mondd el neki az érzéseidet :)
2009. júl. 31. 03:27
 15/27 anonim ***** válasza:
Hát én csak annyit tudok írni, hogy mielőbb mondd el neki mit érzel..... mert ez a helyzet nagyon rossz. De beszámolót majd írj ide :)
2009. júl. 31. 07:35
 16/27 anonim ***** válasza:

Szerintem mondd el neki, hogy mit érzel. Ha hasonlóan érez irántad, akkor meg fog érteni, bár nem tudom, hogy a "legyünk barátok" után hogyan reagálna. Látom, hogy nagyon kitartó voltál/vagy, kár lenne továbblépni úgy, hogy nem voltál őszinte, nem használtad ki az utolsó lehetőséget. Amúgy én is az ismerősöd helyzetében vagyok:D

Hajrá!!

2009. júl. 31. 12:19
 17/27 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed h neked tényleg Ő az igazi, akibe szerelmes vagy, akkor mondd el neki.
2009. júl. 31. 19:27
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát, segítségét. 19 évesen azért még nem hinném, hogy ilyenekbe kellene gondolnom, hogy ő az igazi-e vagy sem, egyszerűen csak úgy gondolom, hogy hosszabb idő után, megint felbukkant az életemben egy olyan srác, akivel párkapcsolatban lennék. Köszönöm mindenki biztatását. :)
2009. júl. 31. 20:31
 19/27 anonim ***** válasza:
bocs az off-ért de én már 15 évesen tudom ki lehetne az igazi :):P
2009. júl. 31. 22:21
 20/27 A kérdező kommentje:
Jó neked, kedves hozzászóló. :) Én ilyen távlatokban még nem gondolkodok, de kétségtelen, hogy csak akkor vagyok valakivel párkapcsolatban, ha komolyan gondolom. Vele pedig komolyan gondolnám. :)
2009. aug. 1. 02:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!