Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ennyire érzékeny vagyok? Miért változnak bennem az érzelmek ilyen hamar? Miért van az hogy semmi se érdekel?

Figyelt kérdés
Ha valami nemjön nekem össze akkor nagyon hamar letudok törni. És volt hogy egy telljes hétig kisem mozdultam a házból csak szomorú zenéket hallgattam és volt hogy sírtam is. sokat sírok. más is ilyen érzékeny tud lenni ha úgy tartja kedve? vagy ha épp szerelmes idézeteket olvasok nagyon meg tudok hatódni és elsírom magam.vagy youtubeon szoktam még ilyeneket nézni de olyankor kegyetlenrosszkedvemvan. :( mostballagtam el általánosból is és megfogadtam magamnak h nemfogok sírni a ballagáson. de ezsem sikerült.:( sírtam. Ha nemjönfel msn re az a fiú akit szeretek (és persze ő is engem.) akkor is levagyok hangolva. esténként szokott nekem előjönni ez az érzés . ilyenkor szomorú zenéket hallgatok és nemérdekel semmi. és mostanába elégsok dolgot elhanyagolok. a szobámat sincs kedvem kitakarítani. semmi.de persze amikor jókedvem van akkor jól elvagyok mert akkor sem érdekel semmi csak az a pillanat vagy dolog amitől jókedvem lehet és utána ugyanolyan letört vagyok. Miért van az h többet van rosszkedvem mint jó?? Miért lehet engem könynen megbántani?? Ez az egész mitőlvan??
2009. júl. 30. 23:03
 1/4 A kérdező kommentje:
jah és 15/L vagyok
2009. júl. 30. 23:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy magányos vagy? Ha van barátod, próbáljatok meg több időt együtt tölteni.
2009. júl. 31. 00:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia,

most vagy a depis tini korban, amikor hamar váltakoznak az érzelmeid. Ha szomorú vagy, akkor ne hallgass szomorú zenéket. Olvass vicceket, nézz vicces videókat. (a fenét néznék én szomorú videokat a youtubon, amikor szomorú vagyok) Sétálj emberek között, ha van barátnőd, akkor menjetek el plázáni, vagy találkozz a barátoddal, ha tudsz!

Szedd össze magad, és kezdjél el ugrálni, hangos zenére táncolni, ne merülj el a bánat sötét mocsarában. Hidd el: mosolyogva minden könnyebb!

És ne feledd: egyszer elmúlik ez az állapot is. Elkezdődik a suli, nem lesz időd szomorkodni. A nyarat meg normális lelkivilágban töltsd el kislány! :)

Szép napot!

Mimi 25 L

2009. júl. 31. 08:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Jelen pillanatban alakulsz a nagybetűs NŐ-vé. A hormonok tombolnak benned, ettől lett furcsa minden. Ezen mindenki keresztűl megy és hasonlóan éli meg. Ha rossz a kedved gondolj arra, hogy nagyon sok fiatal lány most azt várja, hogy mikor fog már igazi nővé érni. Te viszont most éppen ezt teszed. Már csak kicsit legyél türelmes és a jó kedved is állandósul.
2009. júl. 31. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!