Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "lúzereket" miért nem védi meg senki?
Sokszor eszembe jutott már ez a gondolat. Ma már szinte mindenkinek, aki valamilyen okból hátrányban kell érezze magát másokkal szemben; van valamilyen érdekképviseleti szerve. Ha egy feketét, egy ázsiait, egy meleget stb... bántalmaznak, valaki biztosan a védelmére kel. Ha a vallása miatt éri valamilyen retorzió, akkor is van, akikre számíthat.
Ellenben, ha valaki a születési adottságai, viselkedése, bármi okán nem tartozik a társadalom/közösség megbecsült tagjai közé, hanem csak egy megtűrt valaki lesz, akkor pokoli helyzetbe kerülhet. Szóban és tettben egyaránt terrorizálhatják, mindenféle szankció nélkül.
A lányok szintúgy nyíltan semmibe vehetik és mindez bárki más szemében a világ legtermészetesebb dolga lesz. Mintha valamilyen megbélyegzett bűnöző lenne, aki esélytelen a kegyelemre.
Mégsincs semmilyen szervezet, közösség, akihez fordulhatna, mert kiközösítettnek számít a társadalomban.
Miért van ez így?
1.: azért, mert ő tehet róla, változtathat rajta.
2.: azért, mert nincs körülhatárolva. ki számít lúzernek? hol a határ? egy négerről nem nehéz megmondani, hogy egy meleg sem kétséges hoyg az-e.
egyébként ne kapaszkodót keress, meg kifogásokat, és ne másokat hibáztass amiért kiközösítenek, hanem állj a talpadra és ne legyél lúzer. Érted, nem azért vagy lúzer mert kiközösítenek, hanem azért közösítenek ki mert lúzer vagy.
régen megette őket az oroszlán,medve stb.,ledobták a tajgetoszról,manapság nincsenek akkora veszélyben(mióta van szalagkorlát meg gyalogoslégzsák) szóval valóban kéne ennek az életképtelen,genetika hibának,mondhatjuk hogy a természet ballövésének egy érdekképviselet.sőt felelősebb pozíciókba is tehetnénk őket,és akkor több embernek lenne munkája a bénázásaik miatt,javulna a foglalkoztatás,fellendülne az ipar a gazdaság!
Am meg már most is van érdekképviseletük úgy hívják hogy őket hogy országgyűlés.
Hülyeségeket beszélsz.
Ha valakit bántalmaznak, annak elvileg valaki előbb-utóbb a segítségére kel, ha meleg, ha egy sima gyengébb ember.
A másik, hogy egy meleget sokkal több atrocitás ér, mint egy sima lúzert.
A harmadik, hogy a melegeknek sincs semmilyen különös érdekképviseletük, ha megverik őket, ugyan úgy a rendőrség jár el, ugyan olyan eséllyel a szankcióra, mint más hasonló esetben. Vallási, faji megkülönböztetésnél szintén.
Értelmetlen a teljes okfejtésed.
Én egyébként általánosban teljesen lúzer voltam, gyakran támadtak, sz*pattak. Viszont nagyon jóarc lúzer barátaim voltak, akik értelmes, tartalmas emberek voltak, csak ott még nem az volt a menő.
Aztán ahogy nőttünk, én lettem a menő, az akkori nagy betyárok meg azóta sehol nincsenek, egy nagy rakás szerencsétlenség mind. Tehát én nem sajnálom a lúzereket, aki akar, tesz majd magáért. Rám jó hatással volt a sok csesztetés, az igaz barátságok, a fejlődés lehetősége.
Azt én is hallottam, hogy a természeti népeknél pl. nincs a színvakság sem elterjedve, mert azok idejekorán kihullanak, és nem tudnak utódot nemzeni! Ezért szinte csak a civilizált országokra jellemző.
Amúgy a honvédségnél nálunk is volt egy igazi lúzer (nagy részben magának is köszönhette, mert rendesen rájátszott a dologra ő is), akit a fél század vert. Őt egyszer leborították az emeletes ágyáról, és végigrugdosták a folyosón. Na, akkor már én is felvetettem, hogy be kéne rekeszteni a partit, de a 10:1-hez, nem nevezhető erőegyensúlynak.
A csirkéknél, ha egyet megcsípnek, és vérzik, akkor megy rá a többi, és tovább csipkedi, a disznók egymás farkát rágják, szal van rá példa az állatvilágban is, viszont a mentalitás az embereknél is hasonló színvonalú - állatias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!