Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem senki ismerkedni "úgy"?
Figyelt kérdés
Ha elmegyünk szórakozni és random lányokkal beszélgetünk, akkor még kapok olyanokat is, hogy a haverjaimmal ellentétben nekem olyan lazább a kisugárzásom, mert ők azon görcsölnek, hogy mit mondjanak én meg csak beszélek össze vissza arról ami az eszembe jut, meg a testbeszéd, hogy ők eltakarják a mogyoróikat én meg nem. aztán ha megkérdezem, hogy lenne e kedvük ismerkedni akkor "inkább nem köszi". Hát tényleg már :/...
Mi a fene baj van velem? Nagyon sokat dolgoztam rajta, hogy ne legyek visszahúzódó, a társalgás gyilkosa.
2012. aug. 7. 01:09
1/14 anonim válasza:
lehet, hogy nem jössz be azoknak akiknél próbálkozol.
2/14 anonim válasza:
sztem a belsőddel semmi baj nem lehet. de néha nem kell nagypofájúnak lenni... pláne ha be akarsz pasizni
3/14 A kérdező kommentje:
úgyan miért akarnék én bepasizni?!
2012. aug. 7. 01:17
4/14 anonim válasza:
Esetleg rondaság?Tudod a lányok nem elégednek meg akárkivel.Ha nincs fülbevalód,piercinged,tetoválásod akkor meg főleg mehetsz a francba
5/14 anonim válasza:
ne általánosíts!:D de azért egy kis stilus és jó külső nem árt..
6/14 anonim válasza:
4. válaszoló, ez rohadtul nem így van, sőt, nekem inkább az ilyenek nem jönnek be. De végülis nekem az arc számít leginkább, nem az, hogy mi rakatott magára... Csak ne legyen ízléstelen.
7/14 anonim válasza:
"De végülis nekem az arc számít leginkább"
Attól még te sem vagy különb az ilyen nőktől
8/14 anonim válasza:
nem is azt mondta h különb, csak h nem mindenkinek az jön be akit te lefestettél.. ezt nézve minden lány egyforma, ahogy minden srác is, csak épp kinek hol a mérce.. biztos vagyok benne h te is külsőségekre alapozol.
9/14 anonim válasza:
Sajnos igen,én is arra alapozok.Az igazat megvallva szerintem ez nem helyes,sőt gec*nek is tartam magamat emiatt.Azonban én nem vagyok annyira válogatós mint az emberek többsége
10/14 anonim válasza:
hát azért ha vkit lepasszolnak az lehet a kezdeményező hibája is, pl egy tökre más kaliberű embernél próbálkozik, akinél tudja h nem lenne esélye. szóval az az ő vakmerőségének is a hibája nem csak a válogatósság. egyébként mindenkinek magánügye h kit fogad el.. sokan lehet h pont téged tartanak rohadt válogatósnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!