Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy senki nem akar velem járni?
csúnya vagy,esetleg beszari,önbizalomhiányos,még nem értesz a nőkhöz,nem tudod megnyerni őket.
24/ff
11:07
A külső számit,de nem az a legfontosabb,legalábbis nálam nem,és a pénz sem határoz.
Az veszem én figyelemben hogy hogyan közeledik.És ha egy pasi bunko,lehet akármennyire gazdag és szép nem tud érdekelni.
Kedves kérdező ezt nem tudom megmondani pontosan hogy mi az oka mivel nem ismerlek,Lehet hogy nyomulos vagy és azért nem sikerült,vagy egyszerüen nem értesz a nőkhöz.De azért sok sikert a jövőben.
11:18 Igazad van,vannak ilyen nők is,de nem minden nő ilyen.Én figyelembe veszem mindig a belsőt is.És szerintem a pénz nem boldogit nimden nőt mert azért szerelemre is szükség van egy jo kapcsolatban.
Na de mindenki más.
Ha egy férfi lát egy csúnya nőt, ő is meg tudja mondani egy pillanat alatt, hogy nem akar tőle semmit.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!