Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akar velem senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem senki ismerkedni "úgy"?

Figyelt kérdés

Ha elmegyünk szórakozni és random lányokkal beszélgetünk, akkor még kapok olyanokat is, hogy a haverjaimmal ellentétben nekem olyan lazább a kisugárzásom, mert ők azon görcsölnek, hogy mit mondjanak én meg csak beszélek össze vissza arról ami az eszembe jut, meg a testbeszéd, hogy ők eltakarják a mogyoróikat én meg nem. aztán ha megkérdezem, hogy lenne e kedvük ismerkedni akkor "inkább nem köszi". Hát tényleg már :/...

Mi a fene baj van velem? Nagyon sokat dolgoztam rajta, hogy ne legyek visszahúzódó, a társalgás gyilkosa.

2012. aug. 7. 01:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"sokan lehet h pont téged tartanak rohadt válogatósnak"

Ez így nem korrekt,nem ismersz

Sokszor volt olyan,hogy olyan nők jöttek be nekem akikre a válaszolók többsége azt mondta hogy ronda

De azért én se jönnék össze egy szőrös hátú lánnyal akinek a homlokán van a melle a szeme pedig a könyökén...Ha ezért válogatós vagyok akkor biztos úgy van.Sokan azért nem tartanak vonzónak egy csajt mert nincs rajta 100 kg smink,na ők a válogatósak nem én

2012. aug. 7. 02:23
 12/14 anonim ***** válasza:
azért odaírtam h "lehet" .. de tegyük fel (nagyon unatkozom, igen) ha van egy lány aki nem is szép de nem is csúnya, de önbizalma zéró és bejössz neki.. és látja h te meg csajozol, ő eleve szebbnek látja azokat a lányokat, és akkor máris válogatósnak vagy titulálva.. tádám!:)
2012. aug. 7. 02:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Tehát ha kiválasztok egy nekem tetsző csajt akkor már válogatósnak számítok csak azért mert nem azzal a csajjal próbálkozom akinek én bejövök?Mégis honnan tudhatnám hogy bejövök e neki ha nincs önbizalma?Az ilyen lányok még szemezni se mernek a pasikkal.Erről én meg nem tehetek.De ha beszélgetnék vele és normálisnak találnám akkor nem küldeném el a francba mondván hogy nekem jobb kinézetű csaj kell
2012. aug. 7. 02:34
 14/14 anonim ***** válasza:
jó, de attól még ő azt hiszi rólad h válogatós vagy, na... az már egy ember..
2012. aug. 7. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!