Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfelejteni valakit, akit mindennap látsz, de tudod hogy sosem lesz a tiéd?
Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 20:29
2/25 ASOT válasza:
Azt sem tudod végképp elfelejteni akit már nem látsz többet, akit meg minden nap látsz azt pedig nehezebben.
Felejteni nem lehet csak túltenni magát rajta az embernek.
Lapozni és új fejezetet nyitni.
ÉS ezt jobb ha megtanulod mert az életben fogsz te még sokat lapozni és nem feltétlenül kapcsolatokra értem.
3/25 anonim válasza:
ASOT-nak igaza van, ott a pont!
4/25 TOMAtm válasza:
miért nem lehet a tiéd?????
küzdjél érte ember,ne csak nyavajogj
5/25 A kérdező kommentje:
Azért mert már megpróbáltuk.Soha az életbe nem fog tudni engem szeretni.Ennyi.
2012. szept. 13. 20:40
8/25 anonim válasza:
Élj!
Ha elég aktív vagy, akkor nem marad időd keseregni.
9/25 TOMAtm válasza:
hát akkor ez tényleg necces....részvétem haver,tudom milyen érzés.
10/25 anonim válasza:
Ami nem megy azt nem kell erőltetni.
Lépj tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!