Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te várnál rá? Mit tegyek?
Volt egy barátom,akivel eltöltöttem,egy gyönyörű szerelmes évet.De az ellenségemmel megcsalt,Ő nagyon plázacicás.4 hó jártak.Aztn szakítottak.Egy barátjától tudtam meg.A lány,csak kihasználta.Felkerestem barátimat,újra járni akart valam.De én beolvastam Neki.Összevesztünk.Azóta eltelt 1 év.Utoljára májusban öntött belém lelket,barátilag.Azt mondta nem akar Tőlem semmit.De még szeret,és ki akar belőlem szeretni.
Csajozik,mások szerint még nlncs senkije,és szokott gondolni rám,és miattam törölte magát faceről,mert nem akarta látni hogy,más férfiakkal is tárgyalok.
Messze él Tőlem,de 5 hó múlva szomszédok leszünk.Minden percben,gondolok Rá.Többen akartak Velem járni...De nem megy.Nekem Ő a mindenem...nagyon szeretem...G-mailem van.A G-mailem folyton csak Őt ajánlgatja,ismerősömnek...már nem bírom...
Mikor szakított velem,idegösszeomlást kaptam... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!