Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavar az ha egy olyan kerdesre amire "igen"/"nem" valaszt varnal valaki azt mondja, hogy "nem tudom"?
úúúh, én ezt hónapokig (egészen pontosan 3 hónapon át hallgattam) a volt barátomtól.
Bármit kérdeztem tőle: "nem tudom"
Volt, mikor már én mondtam neki: "úgyis tudom, mi lesz a válasz, de azért csak megkérdezem"
Ha épp nem a "nem tudom" volt a topon, akkor a "van ilyen."
Ez kb mindenkit zavar. De ő ezt professzionális szinten művelte.
Egy idő után nagyon ráuntam.
Egy ilyen érdektelenség, közömbösség után azt mondom, elég volt. Miért? "nem tudom" :P
Hogyne zavarna, de én is szoktam alkalmazni:) Pl.: ma pizza rendelés előtt, hogy milyen pizzát szeretnék. Jó próbálok leszokni róla, mert nem akarom megőrjíteni ezzel a barátomat.
Mondjuk az esetek többségében a "nem tudom"- ra nagyon is tudja az ember csak nem meri megmondani. De tényleg van olyan, amikor totál nem tudja az ember, mert mittudom én nem tudja mi lesz aznap és nem akar ígérni semmit sem és csalódást okozni.
Én szinte mindenre azt mondom "nem tudom" XD De nem azért csinálom hogy idegesítsek másokat, csak hirtelen kérdeznek valamit és nem tudom eldönteni mit akarok válaszolni. Ilyenkor jön a "nem tudom". Pl. "El akarsz jönni sétálni?" Erre a válasz mindig egy egyértelmű "nem tudom", mert mennék is mert fontos aki elhív, de viszont sétálni sosincs kedvem.
Na szóval valami ilyesmi... vagy nem tudom xD
Volt egy csaj, akivel sokat msn-eztünk. Én megemlítettem, hogy szeretnék vele személyesen is találkozni. Erre azt mondta "nem tudom". :S Na ez a legszarabb válasz szerintem... mikor az ember arról kérdez, hogy ő mit akar, hogyan érez.. és erre azt mondja, nem tudja.. :S hát mégis.. én nem látok belé.. :)
Azt mondta, hogy msn-en jó velem beszélgetni, de találkozni nem akar. :(
Én meg azt mondtam, hogy akkor nem is beszélgessünk msn-en se, nyomban tiltottam és töröltem.. majdcsak jön valaki olyan aki megbecsül engem.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!