Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg megérezheti egy lány, ha nézem? Nemrég a 4. emeletről néztem ablakból (elég nagy ablak) egy lányt.
vagy a tapasztalaté.
gondolom nem 1 bevásárló központba nézted meg.
szóval 1 kisboltról beszélünk ahova ált. a közelben lakók járnak -> lehet már látott korábban is / tudja melyik házban laksz és élt a gyanúperrel h nézed.
v katonai kiképzést kapott :D nem árt ha megérzed ha épp le akarnak szedni XD
ha sokat gyakorolsz valamit akkor az előbb utóbb készség szinten fog menni gondolkodás nélkül v éppen megtudod jósolni megközelítőleges pontossággal h mi fog történni a másik mit fog csinálni. semmi természet feletti nincs ebben.
ösztönnek hívják.
köszönöm a válaszokat, igen egy kisboltról van szó. kicsit meglepődtem h így kitaláltad.
tegnap este megint láttam véletlenül a ház közelében, nekem le se esett h ő az. csak az esett le h de jó csaj van ott. bementem a lépcsőházba és a lépcsőházból vettem észre h utánam jött a lépcsőházajtóig és befele nézett. ez csak később esett le, azt hittem vár vkit v ilyesmi. nagyon vonz benne vmi, tegnap egész este rá gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!