Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az miért van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az miért van, hogy én egy ronda fiú vagyok, ki sem vagyok gyúrva, nem is vagyok magas és mégis folyton megnéznek szép lányok személyesen, facebook-on meg főleg a átlagos külsejűek írnak rám, hogy tetszem nekik?

Figyelt kérdés

2012. szept. 11. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert valamiért mégis bejössz a lányoknak. De am az én sulimban az egyik legmenőbb srác, akire tapadnak a lányok, az kb 165 cm, vékonyabb típus, szőke, és jellegtelen az arca. És mégis mindenkinek tetszik. Rajtam kívül...
2012. szept. 11. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Az a neved, hogy Big Cock Joe.
2012. szept. 11. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Sztem csak az egód nagy, és azért néznek meg mert beképzelt vagy, nem a kinézeted miatt.
2012. szept. 11. 22:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy pont azért néznek meg, mert egy ronda törpe vagy.
2012. szept. 11. 23:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, a Csányi Sanyi bácsi unokaöccse vagy.
2012. szept. 11. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:

AZT... Hogy egy rohadt mázlista vagy >.<

Én is ilyen vagyok ám csak engem a lányok le se köpnek mert még a köpet is sírva futna el a gyönyörű fejem láttán! :)

2012. szept. 12. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!