Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jártál úgy, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártál úgy, hogy valaki viszonzatlanul volt szerelmes beléd?

Figyelt kérdés

Nem tinikori perclángolásokra gondolok, hanem komoly szerelemre. Miért nem tudtad viszonozni? Hogy alakult a történetetek?

És főleg: milyen érzés így szeretve lenni, és ezt elutasítani? (Kor, nem érdekel.)

2012. szept. 11. 20:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%

nekem volt már, és finoman megmondtam neki, hogy ne haragudjon, de ez nem fog menni. Nagyon sajnáltam őt, tényleg rosszul esett, de nem akartam belemenni abba a kapcsolatba.. ha bele is mentem volna, annak rövidesen belül vége szakadt volna, mivel én nem voltam belé szerelmes, és más stílusú srácot kerestem.

Azóta neki is van barátnője, és én is találtam szerencsére egy tökéletes partnert magamnak!

2012. szept. 11. 21:50
 12/23 anonim ***** válasza:
87%
És jót is meg lehet magyarázni. Olyan szinten, hogy jaj milyen okos, szép, ügyes, vonzó stb. Magyarén kb ugyanolyan általánosításokkal mint a rosszat. Ezel nem jutunk közelebb az igazsághoz, ezért mondom azt, hogy ez a téma nem a logikán múlik.
2012. szept. 11. 21:51
 13/23 anonim ***** válasza:
58%
Én ugyan még mindig a tini korszakban vagyok,de jópár éve tart ez a dolog a sráccal,évek múltán sem tett le rólam. Egyrészről 'kedves gesztusként' hat,hogy van,aki(k) szerint szép,kedves,stb vagyok,és ennyire kitartóak. Másrészről viszont sz.rul érzem magam miatta,mivel kit is áltatok,úgysem lesz a dologból semmi,és így csak őket hozom sz.r helyzetbe.
2012. szept. 11. 21:56
 14/23 anonim ***** válasza:
58%

Nekem a volt srácom volt szerelmes belém még nagyon sokáig, miután otthagytam. Sosem voltam szerelmes belé, ezért szakítottam vele. De valahányszor beszéltünk, éreztem hogy bántom őt. Ezért megszakítottam vele a beszélőviszonyt is egy időre, amíg megtalálta más mellett a boldogságot.

Azóta pedig barátok lettünk. Tartjuk egymással a kapcsolatot, mindkettőnknek párja van, és eszünkben sincs felhozni a múltat.

2012. szept. 11. 22:07
 15/23 anonim ***** válasza:
87%

Elmondom, miért nem lehet megmagyarázni a szeretetet.

Biztos veled is történt már valami iszonyú vicces dolog, amin halálra röhögted magad. Tegyük fel, hogy ez veled és Bélával történt. Később egy társaságban - aminek tagjai közül senki nem ismeri Bélát - elmeséled, hogy mi történt, de szerintük nem vicces. Miért? Mert nem ismerik Bélát. Hiába meséled el, hogy mennyire vicces, okos, ügyes, jófej... ezek annyira átlagos tulajdonságok, hogy ők is ismernek több tucat ilyen embert. Csak Bélát nem. Bélából pedig csak egy van. Béla nem egyszerűen okos, vicces, ügyes... ő Bélás.

Pont ez a szerelem/szeretet. Amikor az X ember által kínált tulajdonságok találkoznak az általad keresett tulajdonságokkal és vice versa. Mint egy kirakó két darabja. Mert mindenki másképp vicces, másképp szép, okos, ügyes, kedves. Bélát azért szeretjük, mert ő Béla. Egyedi és megismételhetetlen.

2012. szept. 11. 22:14
 16/23 anonim ***** válasza:
73%

En is ilyen helyzetbe vagyok. Nem konnyu az biztos, foleg, hogy az en helyzetembe 3 sracrol van szo. Mindharmuk nagyon eletre valo rendes srac sot.. tokeletes ferjnek valok:)) mindegyikojukkel egy az erdeklodesi korunk, rengeteg hasonlosaggal..de sajnos egyikojuk irant sem erzek szerelmet.. nem tudom miert. Ok viszont mindent megtennenek, nagyon gondoskodoak. Muszaj de egyaltalan nem kellemes elutasitani. Lassan mar erom sincs mivel az egyik srac nagyon regi csaladi barat, es a szuleim meg mindenki nagyon szeretnek ha osszejonnenk, folyamatosan ostromolnak, hogy a szerencse csak egyszer megy el, majd meglatom idovel megszeretem.. bla..bla es nem ertik meg, hogy ez nem igy mukodik legalabb is szereintem. A sracok nem ramenosek de allandoan segiteni akarnak mindenbe, ami kicsit sok lett mara. Egy ujjal sem bantanam oket ezert nem kellemes a szituacio. Hogy hogyan fognak alakulni a dolgok azt nem tudom, kettojukkel mar letisztaztam de Ok tovabra is ugyanugy viszonyulnak ami csak megneheziti a dolgokat. A harmadiknak lett baratnoje ezert gondoltam lemondott rolam, de a napokba irt, hogy inkabb engem olelne. Szoval Ha nincs udvarlo az a baj ha van akkor az.

24N

2012. szept. 11. 22:41
 17/23 anonim ***** válasza:
79%

Nem.

De én már voltam reménytelenül szerelmes.

27/N

2012. szept. 11. 22:43
 18/23 A kérdező kommentje:

5 évig voltam a párommal, az első 1,5 évben szerelmesnek tűnt, mondta is, hogy szeret.

Aztán kezdődött egy szakításszéria, mindig ő, mert hogy csak barátként szeret, ami szerintem nem igaz, de én szerelmes vagyok bele, és már nem tudok a szavaiban bízni - ti. folyton visszacsinálta. Á, zavaros.

2012. szept. 11. 23:13
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Én már voltam viszonzatlanul szerelmes. Olyanról nem tudok, aki viszonzatlanul szerelmes lett volna belém. Max. olyan volt, hogy tetszettem valakinek, de ő nem tetszett nekem, de hol van ez a szerelemtől!

Úgyhogy nem tudom, milyen érzés lehet. Biztos kellemetlen egy idő után.

27/N

2012. szept. 12. 07:19
 20/23 anonim ***** válasza:
Igen volt. Nem is egy, és mindegyik nem kevés ideig ostromolt. Én is úgy vagyok vele, mint az egyik előző hozzászóló, hogy tökéletes férjek lennének, jó apa, de barátságnál többet nem éreztem semelyikük iránt sem. Sokszor gondoltam hogy meg lehetne próbálni, de nem tudtam volna úgy hozzájuk érni... Ezért inkább nem erőltettem. Olyan nehéz megmondani, hogy nincs esélye a dolognak. Akkoriban odavoltam egy másik srácért aki persze nem szeretett engem és miatta sem tudtam összejönni senkivel. Nem lett volna fer összejönni velük, ha egy másik pasira gondolok. Tiszta szappanopera. Ő szeret engem, de én a másikat szeretem aki meg szintén mást szeret... Agyrém. :-D 22/L
2012. szept. 12. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!