Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy összetett kérdést feltenni. Remélem minél többen fogtok rá válaszolni?
Nekem se volt még barátnőm..Régen le se sz*rtak,14-15 évesen kapásból 4-5 lány próbálkozott,de úgy gondoltam,hogy ha eddig nem érdekeltem az embereket akkor dögöljenek meg,jobb nekem egyedül.Szakközépben meg lányok se nagyon voltak.Azóta 1 lánynál próbálkoztam az lekoptatott.Viszont van akinek tetszem és annak lehet,hogy adok egy esélyt,hátha kellemesen csalódok.
Aki lenézi azt aki még nem volt nővel az egy idióta paraszt és el is árulta,hogy mi az egyetlen sikere az életében,már ha annak lehet nevezni,mert aki tucatjával megfekteti a nőket és egyet sem tud megtartani,az egy igazi lúzer.
21/F
"Régi időkben egyáltalán nem volt az divatos, hogy tizenéves emberek már dugtak jobbra balra."
Nem a l*f-szt, régen a fiatal legényeket az apjuk vitte el a bordélyházba, hogy qrjanak le néhány ribit, ne a nászéjszakán bénázzanak az asszonnyal.
Na meg ott vannak a történetek a híres nőcsábászokról, mint Casanova, Don Huan, és társai.
Sok nőt megdugni mindig is menő dolog volt.
Nem azt mondom, hogy minden utadba kerülni p*ncit fel kell próbálni, de azért egy jó d-gást kihagyni ilyen hülyeségek miatt, hogy "én nem akarok laza kapcsolatot", kicsit röhejes.
Jobb, ha magadnak is bevallod, hogy f*sol a dugástól, önbizalomhiányod van, és ezzel a "komoly kapcsolatot keresek" dumával csak ámítod magad, na meg minket.
Qrva nehéz lenne egyszer úgy odamenni egy lányhoz, hogy nem poénkodsz, hanem mondjuk köszönsz, bemutatkozol, és megkérdezed, h. meghivhatod-e valamire? (kávé, fagyi, üditő, igazából tökmind1, ami a közelben van)
Ha nem teljesen hülye, úgyis levágja, hogy miről van szó.
És akkor 2 dolog lehet:
1. Ha van faszija, vagy nem vagy szimpi neki, akkor valami fal dumával lekoptat, pl. bocs, de sietek, ilyesmik(és ezt illik tiszteletben tartani, nem kell erőszakoskodni)
2. Ha szimpi vagy neki, akkor meg hagyja, hogy meghivd, és megismerkedtek
Igazából van egy harmadik lehetőség is, hogy pl. tényleg siet, és nem ér rá, de amúgy szivesen ismerkedne veled. De te ezt úgyse tudod meg, hogy nem csak le akart pattintani, úh. az első csoportba tartozik ez is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!