Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék egy összetett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egy összetett kérdést feltenni. Remélem minél többen fogtok rá válaszolni?

Figyelt kérdés
Az az igazság nem tudom megérteni ezt a társadalmi normát, hogy mitől gáz az, hogy adva van egy pasi aki elmúlt 20 éves és nem volt neki barátnője, és nem azért mert csúnya, hanem mert keresi az igazit, akiről sugárzik az, hogy ő tényleg az a személy akivel érdemes összejönni mind külsőleg mind belsőleg, és nem akar laza kapcsolatokat aminek fájdalom a vége. Nem az a csajozógép műmájer, aki kúr állandóan és cserbe hagyja a nőket, csak egy olyan ember pl aki kezdetben nehezen tud megnyílni azután egyre könnyebb lesz neki. Lányok/nők tőletek is kérdezem, ha már elmondja valaki, hogy még életében nem volt neki senkije, akkor már egyből elkell bélyegezni bénának, szerencsétlennek és tesze toszának, mert nem volt nőkkel, meg miért jobb az nektek? Jobban esne, ha azokat mondaná, hogy voltam ezzel azzal és kúrtam emmezzel meg amazzal? És még a másik általánosítás, hogy egy ilyen férfi biztos sz.r lenne az ágyban, mi az a megítélés, honnan tudjátok hogy ez így lenne, lehet hogy az az illető sokkal jobb, mint aki rutinosabb ebben, mert lehet aki rutinosabb az érzés nélkül csinálja. Néha ezeken a megítéléseken el kell gondolkozni, és a másik szemével kell nézni a dolgokat. Régi időkben egyáltalán nem volt az divatos, hogy tizenéves emberek már dugtak jobbra balra.
2012. szept. 10. 12:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nekem se volt még barátnőm..Régen le se sz*rtak,14-15 évesen kapásból 4-5 lány próbálkozott,de úgy gondoltam,hogy ha eddig nem érdekeltem az embereket akkor dögöljenek meg,jobb nekem egyedül.Szakközépben meg lányok se nagyon voltak.Azóta 1 lánynál próbálkoztam az lekoptatott.Viszont van akinek tetszem és annak lehet,hogy adok egy esélyt,hátha kellemesen csalódok.

Aki lenézi azt aki még nem volt nővel az egy idióta paraszt és el is árulta,hogy mi az egyetlen sikere az életében,már ha annak lehet nevezni,mert aki tucatjával megfekteti a nőket és egyet sem tud megtartani,az egy igazi lúzer.

21/F

2012. szept. 12. 22:37
 22/25 anonim ***** válasza:

"Régi időkben egyáltalán nem volt az divatos, hogy tizenéves emberek már dugtak jobbra balra."

Nem a l*f-szt, régen a fiatal legényeket az apjuk vitte el a bordélyházba, hogy qrjanak le néhány ribit, ne a nászéjszakán bénázzanak az asszonnyal.

Na meg ott vannak a történetek a híres nőcsábászokról, mint Casanova, Don Huan, és társai.

Sok nőt megdugni mindig is menő dolog volt.

Nem azt mondom, hogy minden utadba kerülni p*ncit fel kell próbálni, de azért egy jó d-gást kihagyni ilyen hülyeségek miatt, hogy "én nem akarok laza kapcsolatot", kicsit röhejes.

Jobb, ha magadnak is bevallod, hogy f*sol a dugástól, önbizalomhiányod van, és ezzel a "komoly kapcsolatot keresek" dumával csak ámítod magad, na meg minket.

2012. szept. 12. 22:39
 23/25 A kérdező kommentje:
Nem a dugástól félek, hanem odamenni inkább, mert úgy könnyen odatudnék menni, hogy egyből mondom a lánynak, hogy szia nagyon tetszel nekem és szívesen eltöltenék veled egy napot, vagyhogy átváltozva vagy hülye fejjel odamenni vagy skillekkel odamenni (na jó ezt úgyse értenétek :D) mert szeretek nagyon hülyülni, csak ez sajnos a legtöbb lánynak nem jön be pedig úgy odamennék valakihez, papíra is ráírtam egyszer, hogy párkapcsolatot keresek és végig mentem vele a deákon, de sajnos semmi. Egyszerűen normálisan odamenni ( nem tudom miért az számít normálisnak) nem tudok.
2012. szept. 12. 23:07
 24/25 anonim ***** válasza:

Qrva nehéz lenne egyszer úgy odamenni egy lányhoz, hogy nem poénkodsz, hanem mondjuk köszönsz, bemutatkozol, és megkérdezed, h. meghivhatod-e valamire? (kávé, fagyi, üditő, igazából tökmind1, ami a közelben van)

Ha nem teljesen hülye, úgyis levágja, hogy miről van szó.

És akkor 2 dolog lehet:

1. Ha van faszija, vagy nem vagy szimpi neki, akkor valami fal dumával lekoptat, pl. bocs, de sietek, ilyesmik(és ezt illik tiszteletben tartani, nem kell erőszakoskodni)

2. Ha szimpi vagy neki, akkor meg hagyja, hogy meghivd, és megismerkedtek

Igazából van egy harmadik lehetőség is, hogy pl. tényleg siet, és nem ér rá, de amúgy szivesen ismerkedne veled. De te ezt úgyse tudod meg, hogy nem csak le akart pattintani, úh. az első csoportba tartozik ez is :D

2012. szept. 13. 00:24
 25/25 anonim ***** válasza:
Jaja úgy kell csinálni, mint Edvard cullen Pattinson :DD Hunyoríts kicsit, vágj megalázó fejeket, feszülj látványosan, játszd a meleget és ejts kit egy tíz ezrest az öltönykabátodból. :)
2012. szept. 13. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!