Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék egy összetett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egy összetett kérdést feltenni. Remélem minél többen fogtok rá válaszolni?

Figyelt kérdés
Az az igazság nem tudom megérteni ezt a társadalmi normát, hogy mitől gáz az, hogy adva van egy pasi aki elmúlt 20 éves és nem volt neki barátnője, és nem azért mert csúnya, hanem mert keresi az igazit, akiről sugárzik az, hogy ő tényleg az a személy akivel érdemes összejönni mind külsőleg mind belsőleg, és nem akar laza kapcsolatokat aminek fájdalom a vége. Nem az a csajozógép műmájer, aki kúr állandóan és cserbe hagyja a nőket, csak egy olyan ember pl aki kezdetben nehezen tud megnyílni azután egyre könnyebb lesz neki. Lányok/nők tőletek is kérdezem, ha már elmondja valaki, hogy még életében nem volt neki senkije, akkor már egyből elkell bélyegezni bénának, szerencsétlennek és tesze toszának, mert nem volt nőkkel, meg miért jobb az nektek? Jobban esne, ha azokat mondaná, hogy voltam ezzel azzal és kúrtam emmezzel meg amazzal? És még a másik általánosítás, hogy egy ilyen férfi biztos sz.r lenne az ágyban, mi az a megítélés, honnan tudjátok hogy ez így lenne, lehet hogy az az illető sokkal jobb, mint aki rutinosabb ebben, mert lehet aki rutinosabb az érzés nélkül csinálja. Néha ezeken a megítéléseken el kell gondolkozni, és a másik szemével kell nézni a dolgokat. Régi időkben egyáltalán nem volt az divatos, hogy tizenéves emberek már dugtak jobbra balra.
2012. szept. 10. 12:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szerintem túl van ez már misztifikálva, nem ilyen bonyolult ez. Karinthy mondta be a tutit: "Férfi és nő ... hogyan is érthetné meg egymást. Hiszen mindkettő mást akar. A férfi: a nőt. A nő: a férfit." :)
2012. szept. 10. 14:04
 12/25 anonim ***** válasza:
Nah kedves kérdező most lettél unszimpatikus... megütnél egy nőt az szép -.- ezzel sokkal nagyobb bajom lenne mint, hogy szűz vagy...
2012. szept. 10. 14:11
 13/25 A kérdező kommentje:
Ha kedves megértő aranyos lenne a kezemet nem emelném rá, akkor előbb törném el a saját kezem, de az olyanok akik az ilyen embereket kinevetik, azok nem érdemelnek meg szép életet.
2012. szept. 10. 14:23
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
"Hát ha engem egy nő emiatt fog elküldeni, mert az igazat elmondom, én viccen kívül egy jó nagy pofont fogok adni neki, hogy megtérüljön az esze." - jah akkor ezért nincs még neked senkid.
2012. szept. 10. 14:28
 15/25 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem meg nincs az az indok ami jogossá tenné, hogy egy férfi megüssön egy nőt... ha csak az erőddel tudod észhez téríteni az téged minősít.
2012. szept. 10. 14:31
 16/25 A kérdező kommentje:
Én ezt csak arra mondtam, hogyha véletlenül egy elkényeztetett bunkót fognék ki, amire nincs sok esély, mert nagyjából kilehet szúrni az ilyet, de vannak kivételek.
2012. szept. 10. 14:32
 17/25 A kérdező kommentje:
Nehogy azt higgyétek hogy egy idegbeteg barom vagyok, csak vannak az életbe olyan hülyeségek amik felidegesítenek, pl. hogy a barátaim mondogatják, hogy egy nőnek se mondjam el, hogy szűz vagyok még, mert a nők az alfahímet akarják, ami nem tudom mennyire igaz, de ha igaz akkor túl kéne lépni az ilyen állati ösztönökön. Én meg hazudni egyenesen utálok.
2012. szept. 10. 14:40
 18/25 anonim ***** válasza:

Kérdező,kérdező...ebből már nem jössz ki jól,ne erőltesd! Szerencsére itt úgyse ismer senki!

Mint már írtam , egyszerűen szard le, ne foglalkozz vele, és ne hangoztad a dolgot! Ha meg valaki kinevet,azt is szard le,hidd el az sokkal nagyobb pofon neki...

2012. szept. 10. 15:47
 19/25 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer egy barátnőm nagyon felszeretkezte az agyam, mikor meggyanúsított, hogy biztos máshova koorni voltam (hogy ezt, hogyan sikerült kikombinálnia azt sosem tudtam meg). Ő csak mondta mondta és kérdezgetett (annak ellenére, hogy válaszoltam, ami nem jutott el, mert teljesen pipa volt)éreztem, hogy bizony érlelődik egy súlyos pofon a térben. De amint megindult volna a kezem, mint L.Skywalkernek a Jedi vissza tér-ben :D :) megéreztem ez a sötét erő hatalma :D És rákúrtam az ajtót, ki mentem cigizni, közben hőbörögtem, hogy micsoda együgyű pcsa barátnőm van nekem, ilyet is csak én foghatok ki. Ekkor jött haza éppen a szomszéd csaj. Hát az az én formám.
2012. szept. 10. 16:15
 20/25 anonim ***** válasza:

Én örülnék ha ilyen barátom lehetne. Messze elkerülöm az 'alfahímeket', a kigyúrt 1.90-es ogrékat, stb. Mindössze annyit szeretnék, hogy a leendő párom ne az alapján éljen, hogy mások mit mondanak neki. Merjen önmaga lenni és ne a haverokra hallgasson, hogy ezt meg azt aztán soha ne mondd el egy nőnek, mert nekik csak ilyen meg olyan pasi kell. Szánalmas. Nem minden nőnek ez kell, sajnos kevesen tudják ezt ésszel felérni.

Továbbá én is hatalmas nagy hülyeségnek tartom ezeket a megbélyegzéseket. Attól, hogy valakinek még nem volt párja, nem feltétlenül béna, se nem biztosan béna az ágyban. Ha két ember szereti egymást, odafigyelnek egymásra és megvan az összhang, akkor minden jön magától természetesen.

Ne is akard megérteni a társadalmi 'normát'. Ha neked így jó, akkor élj így. Amelyik nő pedig lenéz ezért, az csak azt bizonyítja, hogy nem ő az igazi. Az igazi elfogadja azt a személyt aki vagy, és úgy ahogy vagy.

21L

2012. szept. 10. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!