Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexkapcsolat.hu szerintetek is csak kamu erre kiképzett emberek válaszolnak neked, hogy minél több sms-t váltsatok?
Na már ne haragudj, de a szexkapcsolat.hu az első ránézésre is teljesen egyértelműen átverés. Egyetlen valós profil sincs. Tele van egy egész oldal jobbnál jobb nőkkel, mindegyik csak kúrni akar, és kivétel nélkül mindegyik olyan (egyébként nagyon hasonlító, és helyesírásilag teljesen azonos szinten álló) szöveggel, amilyenből más társkeresőn egyetlen, egyetlenegy sincsen? Az összes ilyen csaj idecsődölt a szexkapcsolat.hu-ra? Na ne már.
Amúgy egy feljelentést megérne a dolog. Lehet, írok is egyet, ha lesz időm.
Sziasztok én is így jártam!
Nem vettem észre, hogy ez egy átverés!
Olyan ígéretesnek tűnt!
Az NHH-nak készülök bejelenteni a dolgot, hogy ne járjon más is így!
Aki szintén így járt írjon a feri1977@gmail.hu-ra! Köszönöm
Örülök, hogy nem csak én szoptam be :D
Kamu az egész... :(
Sziasztok.
Én neki írtam:
Átverés. A lényeg, hogy mindig feltesz kérdést, amire válaszolsz, majd "talál benned valamit" amiért nem fog találkozni veled. Persze irtam, az emailmet, a telefonszámomat és cask értetlenkedés ment.
Én azt tudom elképzelni, hogy aki minél több smsest csinál kap utána juttatást?
Én kamunka gondolom a sitetot és azt javaslom: Ne irjatok smst
Felesleges pereskedni!!! ÁSZF
"A Szolgáltatással kapcsolatos esetleges panaszok kezelése munkanapokon 72 óran belül történik. Amennyiben a panasz munkaszüneti napon kerül leadásra, akkor a következő munkanaptól számított 72 órán belül történik a feldolgozás. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás nyújtása során az üzenetváltásban (chat-elésben) operátorok animációs, moderációs célból vesznek részt. Tudomásul veszi, hogy a fenti okból a Szolgáltatást kiegészítő fényképfelvételek és bemutatkozó szövegek illusztrációk, nem feltétlenül az üzenet szerzőjét vagy a megjelölt chat partnert ábrázolják. Ezen profilok zöld jelzéssel vannak ellátva. A pirossal jelölt profilok esetén az adott profil megalkotója felelős a feltöltött kép(ek)ért és üzenetei valóságtartalmáért. Ebből eredően tehát a Felhasználó amiatt, hogy az üzenetet nem az általa elképzelt vagy válaszadóként kiválasztott személytől kapta, vagy az illusztráció nem az üzenet szerzőjét, vagy a partnerként megjelölt személyt ábrázolja, semmiféle igénnyel nem léphet fel az Üzemeltetővel szemben."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!