Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexkapcsolat.hu szerintetek is csak kamu erre kiképzett emberek válaszolnak neked, hogy minél több sms-t váltsatok?
Figyelt kérdés
Írtam 6 csajnak, 2 visszaírt, de persze emeltdíjas sms-re kell válaszolni. Ez már eleve érdekes, mivel egy telefonszám van, és ha arra visszaírsz most akkor melyik csaj kapja meg? Utána öcsém telefonjáról írtam hogy én írtam előbb ezt meg ezt, nem tudok válaszolni sms-be pls, írj mailt, erre visszadob valami eszméletlen frappánsan kitalált választ, hogy persze muszáj legyen sms-be írni. Ez nekem nagyon gyanús. Gondoltam kipróbálom ezt, kiváncsi voltam, hogy tényleg előforudlhat e, hogy jobbnál jobb nők kirakják magukat az odlalra (sokx arcukat is vállalva). Szerintem átverés...2012. júl. 23. 23:07
31/37 BdrM válasza:
Én is beszoptam. Soha nem ment át az email cím, telefonszám, se római számmal, se félig betűvel félig számmal, se úgy, hogy trükkösen belecsempésztem a számokat az üzenetbe. Persze a "csaj" folyamatosan mondta, hogy na mivanmár mivanmár, közbe kérdezgetett mást is..... Basszák meg az anyjukat!! 16.000ft-om bánta........
32/37 anonim válasza:
Még jó hogy kamu. Erre egy kis logikával és józan ésszel is rálehetne jönni. De akinek ez nem jön le már a legelején, az meg is érdemli hogy jól átverjék...:D
33/37 anonim válasza:
Sziasztok
Hogyan lehet törölni magamat arról az oldalról. Egy random kísérlet erejéig én is regisztráltam, megnézni egy ilyen üzenetet. Jam kamu az egész. Csak nem találom a regisztráció törlését.
34/37 anonim válasza:
Azért az durva, hogy még mindig megy az az oldal. Mondjuk le van írva a szabályzatban a téma, hogy miről van szó és alaposan kihasználják az üzemeltetők.
35/37 anonim válasza:
"Tudomásul veszi, hogy a fenti okból a Szolgáltatást kiegészítő fényképfelvételek és bemutatkozó szövegek illusztrációk, nem feltétlenül az üzenet szerzőjét vagy a megjelölt chat partnert ábrázolják. Ezen profilok zöld jelzéssel vannak ellátva. A pirossal jelölt profilok esetén az adott profil megalkotója felelős a feltöltött kép(ek)ért és üzenetei valóságtartalmáért."
Ez alapján egyszerűen csak a piros pöttyös profilokat kell nézni, nem?
36/37 anonim válasza:
Srácok, kb ezek mind kamu oldalak direkt kipróbálltam a forrochatpartner.hu-t Éjjel regisztrálltam, másnap délre 4-5nő küldött üzit, teljesen értelmetlen szöveggel.2 vel pár mondatot beszélltünk, de gyanúsan hasonlók a válaszok, és helyesirás. szóval teljesen nagy átverés az összes NE PRÓBÁLJÁTOK KI!!!!!
37/37 anonim válasza:
Csak a roszlanyok.hu gyerekek, ott is elmegy a pénzed, de kapsz is érte valamit! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!