Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy összetett kérdést feltenni. Remélem minél többen fogtok rá válaszolni?
"kobban esne, ha azokat mondaná, hogy voltam ezzel azzal és kúrtam emmezzel meg amazzal?"
Igen, ez így van, ez kell a nőknek.
"...akkor már egyből elkell bélyegezni bénának, szerencsétlennek és tesze toszának, mert nem volt nőkkel, meg miért jobb az nektek? Jobban esne, ha azokat mondaná, hogy voltam ezzel azzal és kúrtam emmezzel meg amazzal?"
Nem MI, NŐK gondoljuk ezt az olyan férfiról/fiúról aki még nem volt nővel 20 évesen, hanem TI, FÉRFIAK gondoljátok ezt egymásról. Nagy különbség!
Én mint nő nem mondtam még ilyeneket és a jövőben sem illetek rossz jelzőkkel valakit, aki még szűz. 20 évesen nem vagy lekésve semmiről. És nagyon helytelenítem hogy tizenévesen szexelnek a fiatalok.
Szóval kérdésedre válaszolva, nem kell azt mondani egy nőnek hogy ezzel meg azzal közösültél. Mellesleg ne használd a dugás szót, mert nagyon alpári, közönséges.
Legyél te különb a többinél, legyél okos és figyelmes, kedves, rendes, jó gyerek, és meg fogod találni a hozzád illő lányt akivel kedvedre szerelmeskedhetsz.
Az a baj tudod, hogy ti férfiak rivalizáltok egymással, és az a menő srác, aki több csajt döngetett meg. De női szemmel ez nem nagy kunszt, nem fogsz a szex partnerek száma miatt elismerést kapni, max lenézést. A hozzáállásodon van mit még csiszolni és a nőkről is van mit tanulnod.
Sostársad írta: "nagyon jól érzem magam a bőrömben nő nélkül is"
Remek, nincs itt probléma, ha nektek jó ez az állapot. Igaz, én ezzel soha nem fogok tudni azonosulni, fogalmatok sincs mit hagytatok ki eddig az életetekből. Valamint a nők a tapasztalt férfiakat díjazzák, ez van.
Az a nagy helyzet, hogy az ösztönök szintjén, ha a nő azt látja, hogy nem kellesz más nőknek, akkor érdektelennek fog találni, mert "biztosan oka van, hogy senkinek sem kell". Ugyanígy, ha egy pasinak van nője, vagy női, akkor ez máris izgalmasabb, mert izgatja a fantáziáját, hogy "mit tud ez a pasi". Természetesen egyéb biológiai dolgok is közrejátszanak, mint pl. anyagi helyzet, sikeresség, társadalmi státusz.
Ezt én is kipróbáltam a saját nő ismerőseimmel. Amikor azt mondtam nekik, hogy nincs nőm, és esetleg nyomultam is, finoman leráztak. Amikor viszont azt mondtam, hogy nagyon beindultak a dolgok, vannak nők, akkor piszkosul elkezdte izgatni a fantáziájukat, kérdezősködtek, célozgattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!