Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, ha mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha mostanában minden este sírok, amiért egy lány sem szeret, senkinek sem kellek?

Figyelt kérdés
Miindig igyekszem erősnek mutatni magamat, ilyen hideg, rideg embernek, hogy ne bánthasson senki sem, de mélyen belül túlságosan is érzékeny, érzelmes, szeretetre vágyó, szeretni tudó típus vagyok. Megértem, hogy a külsőm és félénk, visszahúzód, csendes jellemem miatt egy lánynak sem kellek. Egy pajzsot húzok magam köré, mert tartok az emberektől, hogy bántani akarnak a külsőm miatt főleg.

2012. szept. 9. 22:49
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. szept. 10. 14:47
 32/33 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 12:11

Akkor ennyi előnyöd már van a kiskocákkal szemben! A kérdés az az hogy továbbra is maradsz a rinyálásnál meg az önsajnálatnál vagy végre teszel is valamit magadért?!

2012. szept. 12. 19:17
 33/33 anonim ***** válasza:

Utolsó, ez a kiképző őrmesteres hang egyszerűen röhejes és visszataszító.

Kérdező, szerintem az a fő kérdés, hogy mennyire érzed rosszul magad egyedül. Nekem sincs senkim már jó ideje, és nem is érzem úgy, hogy tudnék megfelelő nőt találni magamnak, de pillanatnyilag egész jól megvagyok így a mindenféle hobbijaimmal meg projektjeimmel, sportolok, tanulok stb., nem vagyok boldog, de különösebben boldogtalan sem. Ha minden este sírnék, amiért egy lány sem szeret stb., akkor viszont biztos elkezdenék nő után nézni előbb-utóbb. Ha már folyamatosan szenved az ember (és itt válaszolok a kérdésedre), az már gáz, azon tényleg változtatni kell, mert szép lassan tönkremész belé. És annál rosszabb már úgysem lehet, minthogy nyomorultul érzed magad, és mindennap bőgsz emiatt, úgyhogy vedd úgy, hogy jelenleg nincs vesztenivalód!:)

2012. szept. 12. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!