Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha mostanában minden este sírok, amiért egy lány sem szeret, senkinek sem kellek?
Én nem tudom, hogy csináljátok, mert mi lányok azt szeretjük, ha kívülről keménynek tűnik, belül pedig érzékeny, érzelmes a srác. Elég gagyi lányokkal lehettek körbevéve mindketten.
Nem a ti hibátok, higgyjétek el.
Ha a húszas éveitekben lesztek, még keménynek sem kell tűnnötök, elég lesz, ha érzelmesek lesztek.
Ilyen hülye lányokat, mint akik körülöttetek vannak. mások ölnének az ilyenért, akitet otthon minden este agyonver az ember.
Jajaj."mélyen belül túlságosan is érzékeny, érzelmes, szeretetre vágyó, szeretni tudó típus vagyok."
- tudod, hány félénk, visszahúzódó, csendes, érzelmes, szeretetre vágyó, szeretni tudó lány álmodozik rólad, hogy udvarolsz majd neki? te ridegnek mutatkozó ember, neked kell udvarolni, meghódítani.
Egyébként a mai lányok inkább a kalandot keresik mint a komoly kapcsolatot, lehet ez is a baj.
Miért lennétek rondák? Csak egy embernek kell megfelelnetek. 3 milliárd nőből biztos van egy, akinek pont ti kelletek.
És nincs olyan hogy csúnyák vagytok.
Mindannyiunknak más tetszik.
Önbizalom önbizalom önbizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!