Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha mostanában minden este sírok, amiért egy
lány sem szeret, senkinek sem kellek?
Figyelt kérdés
Miindig igyekszem erősnek mutatni magamat, ilyen hideg, rideg embernek, hogy ne bánthasson senki sem, de mélyen belül túlságosan is érzékeny, érzelmes, szeretetre vágyó, szeretni tudó típus vagyok. Megértem, hogy a külsőm és félénk, visszahúzód, csendes jellemem miatt egy lánynak sem kellek. Egy pajzsot húzok magam köré, mert tartok az emberektől, hogy bántani akarnak a külsőm miatt főleg.
Sokszor még ha igazán szeret titeket az ember, akkor is kételkedtek benne.
Nem tudtok ti semmit. És mindig hiába koptatom a billentyűzetet az a baj.
2012. szept. 9. 23:41
22/33 A kérdező kommentje:
Engem nem szerethet senki sem, egyszerűen túlságosan ronda vagyok és zárkózott a lányok előtt is, inkább tűnök egy vesztes lúzernek, aki tényleg nem nyerő és vonzó, ezt értem is én.
2012. szept. 9. 23:44
23/33 anonim válasza:
Kár ábrándoznunk azon, hogy bárki is szerethet minket, és vágyhat ránk úgy, amilyenek vagyunk.
2012. szept. 9. 23:45
24/33 anonim válasza:
Ez tényleg így van, ahogy az utolsó mondja. Én pl nem akarok semmit a lányoktól, csak békét és minél előbb legyen vége a beszélgetéseknek és a lehető legkisebb sebet ejtsük egymáson és azon minél hamarabb essünk túl, mert nem érdekel mekkora lúzernek tűnök. Ezért én zord vagyok, komor, higgadt és kussos, ami tényleg elijeszti a lányokat. Bár vannak bátrabbak is (bssza meg) de azért ez jól működik. Viszont én nem is sírok, mert hiszen ez is a célom, szánt szándékkal vagyok ilyen, nem tudom be valami csillag együttállásnak, sorsnak. De csak idegenekkel vagyok így (defaultban: mindenki f@szcsősz, aki nem bizonyítsa be:)), akiket megismerek és nem tűnnek para arcnak végül, azokkal utána békés vagyok, vicces, figyelmes meg a többi szarság, ha egy lánynak ez megtetszik és elkezd ezután nyomulni hát akkor jön a baj, bonyodalom...
2012. szept. 9. 23:53
25/33 anonim válasza:
Egyszerűen elképzelni nem tudjuk, hogy bárkinek is tetszhetünk.
2012. szept. 9. 23:58
26/33 anonim válasza:
Én is ilyen voltam kedves utolsó, de betört az én érzelmes, érzékeny cukorfalatom. Nem is adnám én senkiért.
Ti meg, önbizalmohiányos férfiak, nekünk lányoknak nincsenek olyan nagy elvárásaink a külsőtökkel kapcsolatban, mint hiszitek, csak annyira bebeszélitek magatoknak, hogy csúnyák vagytok, hogy teljesen kiütitek magatokat lelkileg és még csak meg sem próbáljátok. Én még nem láttam csúnya férfit.
Olyan buták vagytok, komolyan. Miért nem szerethet titeket is valaki?
Én lány létemre ronda vagyok mint a bűn, mégis lát bennem az ember valamit. Ha én kellek valakinek, akkor ti is.
2012. szept. 10. 00:05
27/33 anonim válasza:
Ha egyszer közel engedtek magatokhoz egy lányt és megfogja őt a belsőtök, akkor már nem fogja őt érdekelni, hogy hogy néztek ki...
2012. szept. 10. 00:36
28/33 anonim válasza:
Én nem tartom magam csúnyának, mert helyes vagyok. :) Nekem csak konkrétan a marketing rész nem megy. Kicsit szerényebb forma vagyok, aki nem játszik el mást, mint ami valójában. (Nem szoktam kamu sztorikat mesélni, vagy kifelé viselkedni, mert cinkesnek érezném magam, ahogy másokat is, mikor ezt teszik) szóval én nem vagyok valami izgalmas és ezt tudom is. Engem a legtöbb lány furcsának vagy érdekesnek tart és ez a nehéz dolog, mert irgalmatlanul nem vagyok érdekes és általában a legtöbb dolog iránt a világban közömbös. Az érzelmeimet képtelen vagyok jól kifejezni(ha megpróbálom, abból csak a baj van). Minden lánnyal való próbálkozásom itt halt be. :)
2012. szept. 10. 01:40
29/33 anonim válasza:
tegnap 23:44
Szóval egy dagadt kis zsírdisznó vagy?
A külsődet nem látni de a hozzáállásod az nagyon gáz! Ekkora egy takonykupac hogy lehet valaki?! Nézz már magadra!
Vagy elhúzol szipogni megint, vagy kezdesz valami értelmeset, és olyanná formálod magad amilyen akarsz lenni! Rinyálásból meg picsogásból még soha semmi nem épült fel! Te sem fogsz!
2012. szept. 10. 03:00
30/33 A kérdező kommentje:
ma 03:00
Épp ellenkezelőeg, egy gramm felesleg nincs rajtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!