Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, ha mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha mostanában minden este sírok, amiért egy lány sem szeret, senkinek sem kellek?

Figyelt kérdés
Miindig igyekszem erősnek mutatni magamat, ilyen hideg, rideg embernek, hogy ne bánthasson senki sem, de mélyen belül túlságosan is érzékeny, érzelmes, szeretetre vágyó, szeretni tudó típus vagyok. Megértem, hogy a külsőm és félénk, visszahúzód, csendes jellemem miatt egy lánynak sem kellek. Egy pajzsot húzok magam köré, mert tartok az emberektől, hogy bántani akarnak a külsőm miatt főleg.

2012. szept. 9. 22:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Ott a pont utolsó. Annyira önbizalomhiányosak, hogy bebeszélik maguknak, hogy nekünk csak a jóképű, kigyúrt olajmágnás kell, és meg sem próbálnak közeledni egyikünkhöz sem.
2012. szept. 9. 23:09
 12/33 anonim ***** válasza:

"aj hát minden lánynak/nőnek a dúsgazdag, kigyúrt, izmos, macsó kanos gavallér, szexisten kell"

-hát ez a NAGY TÉVEDÉS ! !

2012. szept. 9. 23:09
 13/33 anonim ***** válasza:
Nézzétek csak meg, kik sikeresek a nők körében. Ha nincs is kigyúrva az illető, gazdagként vagy sztárként könnyen találhat magának szinte bárkit. Minél átlagosabb valaki, annál inkább lesz*rják.
2012. szept. 9. 23:10
 14/33 anonim ***** válasza:

Ugye? Az én aranyos, érzelmes drágaságomtól egy keménylegény sem húzhat el.

De hát hiába mondjuk nekik, úgysem értik. Nem tudnak semmit.

2012. szept. 9. 23:12
 15/33 anonim ***** válasza:

Kedves előttem levő! A gazdag jóképű talál is magának, de milyet? Aki a pénzért van vele és a gyémántért mosolyog rá. Te sokkal könnyebben találsz szerelmet, mint egy olyan.

Egyébként meg lehet, hogy nektek csak a gyönyörű nő jó, és ez a baj. Mert a szépség és a jóság ritkán jár együtt. Ezt csak az a férfi tapasztalja meg, aki hajlandó leadni a mércét és átlagos lányt is közelenged magához. De minek is írom, úgysem hiszed el.

2012. szept. 9. 23:16
 16/33 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy mindenki általánosít a nőkkel kapcsolatban. Oké, sokaknak tényleg a kigyúrt, gazdag állatok kellenek, de vannak kivételek is, csak velük meg talán senki nem foglalkozik, mert nem a 'húdemegdugnám' kategóriába tartozik. Csak ha már általánosítunk...
2012. szept. 9. 23:17
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem picit embereld meg magad, mert így esélyed nem lesz az életben semmire, hogy magától jobb legyen bármi is. Nem lesz. Mindenki életében vannak nehezebb időszakok, de ezeken igyekezz tovább lépni, mert a sírás semmit nem old meg. Én pl. zenéket hallgattam egy időben és közben nyalogattam a sebecskéimet (ez olyan, mintha valaki a saját tökét nyalogatná :)). Leszoktattam magam erről, mert totálisan felesleges és sehova nem vezet csak elmélyíted a bánataid és kiásod magadnak a depressziót. Tök felesleges ez, a világot nem fogja érdekelni mi bajod, ki sértett meg, tehát rendszeresen semmiképp ne bánkódj, annál minden hasznosabb. Komolyan a te érdekedben mondom, nem azért, hogy itt jó arcnak tűnjek. Szóval csak keményen vagy pedig "lazán és vidáman" :)
2012. szept. 9. 23:19
 18/33 anonim ***** válasza:
A gyönyörű és egyben jó természetű nő is lelécel valami bunkó állattal. Az átlagosak is ilyet akarnak tudat alatt.
2012. szept. 9. 23:21
 19/33 anonim ***** válasza:

Ahelyett, hogy itt panaszkodnátok, vegyétek elő a férfi vadászösztönötöket, aztán irány a hódítás! Elvégre nem a mi dolgunk megszerezni és levadászni titeket.

A másik meg, kedves kérdező, ha túl hideg és kemény vagy, akkor elszaladnék előled, úgyhogy próbálj egy kicsit lágyabb lenni, mert még elijeszted a potenciális barátnőnekvalót.

Csak legyél természetes, legyél önmagad.

Mással lehetsz kemény meg rideg, de a kiszemelt nővel ne legyél, mert megijed aztán elriad.

A többiekkel lehetsz kemény, de hát az a szegény pára, lehet hogy már hetek óta ábrándozik rólad, te meg olyan vagy mint a szikla és fél tőled és nem mer a közeledbe menni.

2012. szept. 9. 23:30
 20/33 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy bárki is ábrándozna róla.
2012. szept. 9. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!