Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiak nem akarnak gumit használni, de aztán ha a lány teherbe esik tabi mellett, akkor fel vannak háborodva?
Nem értem miért kell rögtön azt képzelni, hogy saját magamból kiindulva írtam ki a kérdést:D
1. Nem vagyok már tini, tisztában vagyok a módszerekkel és a hatékonyságukkal.
2. A párommal óvszert használunk.
Nem szedek tablettát, mert
1. nem használhatok
2. A párommal megbeszéltük, hogy ha a gumi mellett esetleg terhesség fordulna elő, akkor mind a ketten várnánk a picit, tehát nem lenne konfliktus abból, hogy az egyikünk akarja a másik nem. Ha a párom azt mondaná, hogy ő bizony elhagyna, ha meg akarnám tartani a babát, akkor elgondolkodnék azon, hogy nem csak az óvszerre kellene bíznom magam, és mondjuk használnék mellett még mit.
Csak sokszor találkozom ezen az oldalon azzal a problémával, hogy a férfi nem akarja a gumit, így a lán tablettát szed.
Aztán ha besikerül a gyerek, akkor az első feltételezés az, hogy nem is szedte, és rögtön vmi ótvaros, hazudozós ribinek van kikiáltva a lány.
De ha meg van annyira gusztustalan ember, hogy nem szedi a tabit, és azért esik teherbe, akkor is két ember kell a babához.
Ha a férfi nem hisztizne az óvszer miatt, hanem felvenné akkor ilyen se fordulna elő.
tudom miért került ki ez a kérdés...
és elég sokan esnek teherbe a tabletta mellett, és nem azért mert kamuznak, hanem mert esteleg nem ovlassák el a betegtájékoztató, amiben le van írva hogy hányás-hasmenés, bizonyos antibiotikumok stb stb csökkentik a gyógyszer hatását, és olyankor kiegészítő védekezést kell használni...
nem mellesleg nem feltétlen kell hozzá a gumi, csak a pasi ne élvezzen a nőbe... ezzel is csökkenti az esélyt... (pl énis gyógyszer szedek, de ha valami baj van akkor szólok a páromnak hogy vagy nincs szex vagy huzon gumit..) emellett mindig kiveszi mielőtt elélvez (igen tudom ez nem védekezés de ha nincs valami rendben a gyógyszerrel - de az illető szedi- akkor azért az előváladéktól igen kicsi az esély a teherbe esésre, mintha mindent belém élvez...)
de ha ezek mellett teherbe esnék akkor énis megtartanám, hiába neem akarok gyereket, és hiába nem akar ő se... azért, mert ha ennyi biztonság mellett becsöppen egy pici akkor annak bizony igenis oka van a jövőre nézve...
Én is tudom miért került ki ez a kérdés, és legalább alátámasztják mások is, hogy miért nincs igazad.
Normális kapcsolatban erre semmi szükség.
A másik dolog, hogy vannak nők, akik nem bírják a spermicidet, ugyanígy vannak férfiak, akik nem bírják az óvszert. Az azért eléggé ellehetetleníti a szexuális életet, ha nem áll fel. Az ilyen bukta az alkalmi együttléteket, de tartós kapcsolatban semmi gond, ha a lány szed gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!