Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiak nem akarnak gumit használni, de aztán ha a lány teherbe esik tabi mellett, akkor fel vannak háborodva?
mivan???
Bocs de indulj ennek neki még 1x.
Te azt írtad Magyarul , hogy a lány szedi a foggátlót és emellett a pasi nem akar gumit használni és csodálja ha a lány terhes lesz tani mellett??
szerintem vagy ez vagy az!
Tabi mellet gumi?
Paranoiás vagy.
A tabletta nem 100%-os. Igen is van mellette esély a terhességre akkor is, ha a nő rendesen beszedi.
Sok férfi kijelenti, hogy márpedig nem akar gumit, szedjen a lány tablettát.
Aztán ha a lány teherbe esik (akár a tabletta hiba%-a miatt, akár szándékosan), akkor fel vannak háborodva.
Ha nem akarnak gyereket, akkor nem lenne egyszerűbb nem kockáztatni, és felvenni az óvszert? Akkor nincs tabi ellenére becsúszott gyerek, meg nincs olyan, hogy a nő azzal akarja magához láncolni a pasit.
hát te vagy nem vagy normális vagy még nem is dugtál soha csak szeded a foggátlót.
Igen az összes kib@szott foggátló 99% os.
De könyörgöm nézd már meg h szerinted mi a f@sznak szednek a nők foggátlót?
Azért h ne kelljen gumit használni.
Vagy gumi vagy foggátló.
Ha gumit használtok akkro ne szedj foggátlót.
De valami baj ott fent a fejedben.
Szerinted még is hány lány lett foggátló mellett terhes? 5000 böl talán 1? De valszeg az is azért mert nem szedte rendesen.
én próbálok csak olyan mintha valami gondok lennének neked odafent.
Szerintem azon a szinten vagy, hogy menj és beszélgess anyukáddal vagy menj el nőgyógyászhoz és kérdezd meg őt, hogy hogy is van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!