Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom mellett egy lány is tetszik?
3,5 éve vagyunk együtt a barátommal. Biszexuálisnak tartom magam, bár még nem randiztam komolyan lánnyal, csókig jutottam csak el. Van egy barátnőm, akit szintén érdekelnek a lányok, nekem ő régóta tetszik. Tett felém egy lépést, amivel jelezte, hogy szeretné, ha több lenne köztünk, én pedig örültem a dolognak, mivel többször megfordult a fejemben nekem is, de lépni sosem mertem, úgyhogy futó gondolat szintjén maradt. Az tetszik benne, hogy külsőre nagyon szép, nőies lány, mindig csinos, belsőre pedig kicsit titokzatos. Nem tudom, hogy mit tegyek, mert félek attól, hogy ő csak játszik velem és nem biztos magában. De már nem tudok rá barátként nézni, mert nagyon nagy a vonzereje, ő mindenkinek tetszik, nagyon szép csaj. Félek, hogy ha nem lépek, akkor a téma elfelejtődik, de nem akarok futni se utána.
21 évesek vagyunk.
mi nme mondhatjuk meg helyetted, hogy mit tegyél...
hallgass a szívedre:)
szerintem majd alakulnak a dolgok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!