Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti el tudnátok képzelni egy nagyon szőrös pasival?
Már 30-on felüli vagyok, tehát időszerű lenne már család stb. De nagyon sok nő hajtott már el azzal, hogy nagyon kedves vagyok, jó fej stb, de külsőre nem jövök be nekik, főleg a szőrzetem miatt.
A karom, az egész mellkasom, de még az egész hátam is rettentő szőrös. Nagy, erős, hosszú, vastag szőrrel. Alul is, a fenekem, a lábam, mindenem, még a tarkóm is.
Gyantáztatni nem akarok, úgy vagyok vele, hogy fogadjon el az illető így. De megkaptam már azt is, hogy félne, milyen gyerekünk lesz, mert félne tőle, hogy szőrös lesz nagyon a gyerek is...
"Gyantáztatni nem akarok, úgy vagyok vele, hogy fogadjon el az illető így."
Téged zavarna, ha egy nő sehol nem szőrtelenítene? Szőrös lenne a lába, a karja, a hónalja, a puncija?
1es voltam!
Őt zavarta, de szerintem ennek nem szabadna akadálynak lennie.
azért az más, ha egy nő szőrös
neked se kell teljesen szőrtelennek lenned, de ha tényleg olyan durva, hogy pl. pólóból kilóg, meg ilyen vastag akkor kéne csinálnod valamit. bár lehet valakinek tetszeni fogsz így is
Más kategória, ha egy férfi a szőrös szerintem..
Miért kellene endokrinológus?
Nem fogok magamból paprikajancsit csinálni és gyantáztatni. Max a tarkómról borotválom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!