Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a minimum életkor csjoknál, akik még 33 éves pasival el tudják képzelni kapcsolatukat?
Az remek!!!
Örülök,hogy ilyen kedvesen reagáltál!!!
Első vagyok, nálam olyan 34-35 a max.
Szerintem nem gond a 15 év, egy férfi 40 évesen is alapíthat családot...
Mármint 33-nak
:)
Őszintén szólva én az idősebbekhez vonzódom, talán ezért sem sikerült komoly kapcsolatra szert tennem,mert eddig az összes pasim 2-3 évvel volt idősebb nálam, pontosabban a pasimnak sem mondhatnám őket, hiszen hivatalosan nem jöttünk össze, még a legelején kiszálltam belőle. Hogy képes lennék egy 33 évessel járni, azt nem tudom, számomra a 25 körüli pasik az ideálisak. Félnék, hogy egy 33 évessel kisebbségi komplexusom lenne, tekintve, hogy mennyivel idősebb, tapasztaltabb, érettebb nálam, viszont testileg vonz a dolog, főleg, ha jóképű az illető. Szóval nem tudom, mi lenne a helyes, de ha szimpatikusnak, kedvesnek, türelmesnek, megértőnek találnám az illetőt, akkor mindenképp megpróbálnám.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!