Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tette ezt a haverom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tette ezt a haverom?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy nagyon jó haverom, akivel pár hónappal ezelőttig napi szinten chateltünk, dumáltunk stb. Semmi egyéb, tényleg csak haverok vagyunk, ráadásul én idősebb is vagyok nála, meg nem vonzódunk egymáshoz sehogy.

Na, de a lényeg, hogy úgy egy évvel ezelőtt összejött egy csajjal. A srácról tudni kell, hogy nehezen ismerkedik, illetve próbál, de hát nem a nők kedvence... Na, és összejött ezzel a lánnyal. Minden este azt hallgattam tőle, hogy mennyire szakítani akar vele, mert idegesíti, és akkor inkább magányos lesz, vagy hajtani fog a nagy szerelme után (mert volt egy nagy szerelme, akit akkor is szeretett, mikor ezzel a csajjal összejött, és még akkor is hajtott rá, és másokra is), de aztán úgy adódott, hogy mindig együtt maradtak, mert a csaj szerette, a haveromnak meg kellett valaki, akivel lefeküdjön - ha értitek, és ezt nyíltan le is írta, hogy max ennyire jó neki ez a féltékenykedő, hisztis, idegesítő stb csaj.

Na, úgy adódott, hogy pár hónappal ezelőtt összeköltöztek. Még akkor írtunk egy-egy üzit, hogy mi újság, de már akkor sem volt bőbeszédű a dologgal kapcsolatban, próbálta terelni a szót a csajról.

Aztán jó pár már kb 3 hónapja semmit nem beszéltünk. Egyik este meg írtam neki chaten, de nem válaszolt, pedig láttam, hogy fent van. Másnap láttam, hogy törölt az ismerősei közül... Sőt, minden női nemű személyt, csak a barátnője maradt meg, a többi férfi...

Nem tudom, mi történhetett, azt kétlem, hogy a csaj belépett, és letörölte a nőket, még engem is, meg a nagy szerelmét is (a csaj nem tudta ezt a szerelmet - vagyis úgy tudom, bár már ki tudja), és meghagyta magát meg a pasikat, mert azért a haverom napi szinten facebookozik, és nem hiszem, hogy tudta nélkül megtette volna. Sokkal inkább arra gyanakszom, hogy a haverom volt...

Csak azt nem tudom, hogy miért?? A csaj miatt, akit elvileg nem is szeret?? Vagy létezik, hogy közben megszerette, és bármit megtesz neki?

Mert az egy dolog, hogy a csaj milyen, én nem ismerem személyesen, csak elbeszélésből, annyit tudok, hogy nagyon szép, de a belseje már nem százas annyira, és sokkal inkább a haveromra haragszom, hogy ilyet tesz, ami eléggé őrültség.

Én nem vettem fel vele a kapcsolatot, mert én ezek után nem fogom keresni, pedig érdekelne, miért tette...

Szóval lehet, hogy idő közben beleszeretett a csajba, és szégyellte előttem bevallani, hogy egy éve át csak rosszakat írt róla, most meg ez lett? Vagy miért?

2012. szept. 9. 09:51
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja, én 27/N
2012. szept. 9. 09:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, ha hosszú, de érdekelne mások véleménye, mert nekem tippem sincs.
2012. szept. 9. 09:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát ez nehéz kérdés. Nem hinném, hogy beleszeretett, akiért a kapcsolat elején sem rajongunk, abból később sem lesz semmi.

Szerintem egyszerűen kiverte a csaj a hisztit, és ő letörölte a nőket. Rengeteg ilyen féltékenykedésről hallani, ide is napi szinten jut egy két ilyen kérdés. És neki továbbra is szüksége lehet erre a szexpartnerre.

A másik az lehet, hogy a nő talán terhes, bár ez elég bizarr feltételezés és ennyi adatból tényleg csak egy egyszerű tipp, ő pedig leendő apaként inkább enged a féltékeny hisztinek és törli a nőket.

Az is lehet, hogy megtudta a régi szerelmet, azt, hogy miket mondott róla, és csak ezzel a feltétellel bocsátott meg neki a nő.

Persze az sem lehetetlen, hogy tényleg megszerette és bűntudatból törölt mindenkit, de ez meg hülyeség, mert akkor törölt volna téged, akinek mindent elmondott, de a többi nőt nem.

Hagyd a francba a srácot, maga sem hiszem, hogy tudja mit csinál.

2012. szept. 9. 09:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy ilyen haverom. A barátnője utált engem és utált minden nőnemű egyedet, aki a barátja közelébe került. Hiába ültünk le hármasban, avagy kettesben többször is megbeszélni, hogy én rohadtul nem jelentek veszélyt a kapcsolatára, nem tudta elfogadni! Én másfél évig hallgattam, hogy mennyire rossz ez a kapcsolat, de jobb mint a semmi. Tűrtem, hogy a csaj bekavarjon a baráti kapcsolataimba és volt néhány próbálkozása a párkapcsolatomban is. Napi szinten kaptam az sms-eket a srác telefonjáról, hogy "Nem akarok többé hallani rólad", aztán egy órával később, hogy "Bocsi, barátnőm írta". Egy szóval én tűrtem, nagyon sokat. Aztán egyszer jött egy telefon, amiben annyit kaptam, hogy "Szeretném, ha többé nem tartanánk a kapcsolatot, remélem megérted." Próbáltam rá reagálni, de a barátnője sürgette a háttérben, hogy elég volt, tedd le. Elköszöntünk és kész. Ez volt úgy három éve és nem is halottam róla azóta sem semmit.

Nem lehetnek lány ismerősei, nem állhat szóba senkivel, összeköltöztek és teljesen rátelepedett a csaj. Én ezzel úgy vagyok, hogyha neki ez kell, akkor legyen boldog én ugyan nem állok ennek az útjába. Próbáltam felvilágosítani, kitartani mellette, nem használt... Akkor ugyan mit erőlködjek tovább? Nem az én dolgom hőst játszani, hogy megmentsem. Elfogadtam és bár nem esik jól a mai napig, de megtanultam együtt élni azzal, hogy ez van.

Gyanítom amúgy a csaj manipulálta és töröltette le a lány ismerőseit a te esetedben is, de ez mit sem számít.

2012. szept. 9. 09:59
 5/10 A kérdező kommentje:

ma 09:57

Szia!

Igen, ezekre nem is gondoltam, köszi, hogy írtál.

Csak az a baj, hogy ezek közül is bármelyik lehet.

De én azt nem értem, hogy ha ennyire "nem jó vele" neki (már nem tudom, mit gondoljak), akkor miért nem tette már ki? Nekem olyanokat is írt anno, hogy inkább a magány, mint ez a csaj, és ha összeköltöznek még rosszabb lesz. Ehelyett úgy tűnik, jobb lett, mert azóta távolságtartó, maximum akkor tudtam pár szót vele váltani, mikor hazautazott a csaj.

Én meg a leírásokból álmomban nem gondoltam volna, hogy az, akit mindennek elhordott (durva dolgokat is írt rá), fontosabb legyen, mint az egyik legjobb barátja meg még a többi jó barát, egykori osztálytárs stb, mert a leírtak alapján képtelenség, hogy egy 5-6 éves jó barátságot eldobjon egy egy éves kapcsolatért.

Arra is gondoltam, hogy a haverom, se százas ezek után.

2012. szept. 9. 10:05
 6/10 A kérdező kommentje:

ma 09:59

Hát, ez sem piskóta...

Csak itt az a különbség, hogy hányszor, de hányszor leírta, hogy nem szereti, neki a nagy szerelme kell stb. De már azt a lányt se keresi rettenet rég, pedig vele is barátok voltak.

Én is úgy gondolom, hogy választott, és őt választotta a barátai helyett. Csak, hogy szerelem nélkül ezt nehéz felfogni, hogy lehet ilyen...

2012. szept. 9. 10:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Első válaszoló vagyok, eszembe jutott még valami. Nem lehet, hogy gazdag ez a lány?

Sokat hallani arról, hogy egyes nők kihasználják anyagilag a férfiakat, és ritka ugyan, de előfordulhat fordított esetben is.

Ez esetben pedig a dolog könnyen lehet, hogy a srác részéről hazudozás, de az is lehet, hogy megalkuvás. A nő tudja, hogy nem szereti, de azt is tudja, hogy ő másnak sem kell, vagy csak halálosan szerelmes, és együtt él vele egy magas életszínvonalon, annak fejében, ha ő marad az egyedüli nő az életében.

2012. szept. 9. 10:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Szimplán döntés elé lett állítva. Lehet mégis akart tőled valamit a srác, csak nem merte bevallani. A részletek nem ismertek ilyen szinten, de fennáll a lehetőséges. Azért írhatta, hogy nem ő az, akit keresett, mert valóban nem ő volt. Tipp, nem kijelentés.

Senki nem szereti, ha van valakije, és az mással beszélget napi, ilyen mély szinten. (más nemű) Tapasztalat.

Meg lett neki mondva, ha szeretne maradni, akkor maradjon, ha nem akkor ott vagy neki te. Ő a biztosat választotta. Lehet nem szerette annyira, mégis az a lány van, elérte, te pedig esélytelen voltál.

Könnyű azt mondani, hogy inkább a magány, de valóban meglépni kevesen merik. Aki egyedül képes arra, hogy értékelhető legyen az élete, az megmeri lépni, a barátod nem ilyen volt. Nekem is volt ilyen döntésem, én megléptem, mert tudtam, hogy hosszú távon ez nem lesz kivitelezhető.

Summasumárum ő az mellett maradt, aki biztosan mellette van.

2012. szept. 9. 10:44
 9/10 A kérdező kommentje:

ma 10:10

Neeem, az nem lehet. :) Még soha nem dolgozott, a családja tartotta el, de annyira nem pénzesek, hogy erre bármit lehessen alapozni, sőt, a haveromnak is van pénze, ingatlanjai stb.

2012. szept. 9. 10:47
 10/10 A kérdező kommentje:

ma 10:44

Ez sem lehetséges, mert tényleg soha nem volt semmi köztünk, és én sem akartam volna, meg szerintem ő sem. Ez teljesen kizárt. Főleg úgy, hogy írtam, mostanában egy szó nem sok, annyit sem írtunk, tehát már teljesen eltávolodtunk. Hirtelen jött az egész.

2012. szept. 9. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!