Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szeret a férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szeret a férfi, ha ezt tette?

Figyelt kérdés

Szakítottam a párommal. Beszéltem a testvérével. Ő őszinte nagyon. Azt mondta ki van készülve. Ingerült, nem lehet hozzászólni, alig eszik.

Éjjel ő nyugtatta meg, mert ordított,sírt hogy miért ilyen roh_dék, ha nem lett volna az, vele maradtam volna.

Hogy miért nem tudja az időt visszaforgatni.

Tudom, hogy nem hazudik, igaz.

Ezek szerint ennyire szeretne? :( Vagy csak egy nő elvesztése ennyire fáj?

2012. aug. 14. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyilván szeret, de az is lehet h társfüggő. Mindegy, ha neked jobb nélküle, emiatt ne inogj meg.
2012. aug. 14. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
hát ha r*hadék, akkor ne maradj vele. Akkor sem, ha szeret. Elsősorban magadra gondolj ilyenkor. Ha nem érzed jól magad vele, nem vagy boldog, akkor hagyd.
2012. aug. 14. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg szeret(ett).
2012. aug. 14. 15:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Szeretem, csak olyan dolgokat tett velem a múltban, amit fokozatosan mert bevallani. Így mindig rájöttem az előző bevallás nem teljes, ergó hazudott.

Kikészültem már tőle.

Most fogta és mindent rámzudított, ami keserevesen fáj, de talán most őszinte volt. Elmondta azt is, hogy az a múlt, amit nem mert elmondani, mert elhagytam volna. De most megtetette, mert nem akar elveszíteni.

Azt kérte engedjem meg, hogy ezzel a nappal lezárja a múltat és én legyek a jövője.

Nem tudom mit tegyek.:(

2012. aug. 14. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!