Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy probálkozzak be haverom csajánál úgy hogy ne legyen belőle balhé?
Nem vagyunk legjobbhaverok..inkább csak olyan span feeling.:D
De nagyon bejön a csaja akivel amugy még csak 3hete van együtt és tutira tudom,hogy van nála esélyem mert ő mondta. Csak nem akarok köcs*g lenni... ő meg nem akar szakitani haverommal mert fél hogy nagyon kibukna a srác meg amugy is ugy se lenne lazább a szitu ha miattam mennének szét.:/
ha lehet azt ne irjátok hogy felejtős a csaj mert nem az.k.urvàra nem tudom elfelejteni pedig próbáltam.
17/F
és én még azt hittem dicsérni fogtok,hogy mien jó fej vagyok amièrt nem dugom meg gondolkozzás nélkül a csajt.:P
erre ledrógeroztok.:OO
milyen szent emberek vannak itt basszátokmeg.-.-
Úgy, hogy ne legyen belőle balhé, csak akkor tudsz, ha nem jön össze a csaj és a csaj titokban tartja. Vagy ha felváltva tologatjátok a csajt és ez neki is tetszik, ezért nem árulja el senkinek.
Egyébként balhé lesz belőle.
naigen.az utólsó variácio oké lenne a baj csak az hogy nem csak kurogatni akarom ha nem hogy velem legyen..
egyébként én arra gondoltam h megkénne utáltatnom haverral a csajt..igy ő fogja dobni.. aztán majd beadom nekii h >>hoppá,beleszerettem. de te már úgy se akarsztőlee semmit.<<
na,igy ugye nem trógerség..vagy ha igy se tetszik akkor várom az ötleteket..;)
Nem érted, hogy ha kiderül, akkor úgyis balhé lesz belőle?
Ergo nincsen jó megoldás, csak ha mindenki tartja a pofáját. De akkor meg már 1000 megoldásod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!