Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogjam meg a fiúnak ott alul, hogy fájjon is neki?
Figyelt kérdés
Ha egy srác beszól valamit, vagy csak hülyéskedünk vagy valami, akkor kézzel hogy kell enki megfogni, hogy fájjon is neki? rúgni nem akarok =D2009. júl. 29. 14:11
11/17 anonim válasza:
szerintem nem így kell lerendezni ezeket. amikor én dühös lettem valakire, akkor tökön rúgtam. de akkor még általános iskolás voltam, és nem tudtam, milyen következményekkel járhat. de eszembe sem jutott odanyúkálni... ha rosszul sül el, még azt hiszik, ribanc vagy, hogy ott fogdosod.
12/17 anonim válasza:
Én lány vagyok, elítélem ha egy fiú megüt egy lányt. DE ha én lennék az a fiú akit szánt szándékkal ütsz tökön, hát utána pofán vernélek, utána eszedbe se jutna ilyesmi. Mondom nem vagyok ennek híve, de ha te csak úgy megütheted ott, és károsodást okozhatsz neki egy életre, hát onnantól már joga van viszonozni a "kedvességedet" szerintem.
13/17 anonim válasza:
Szerintem ilyesmit csak akkor csinálj, ha meg akar erőszakolni, vagy kirabolni és összeverni - vagy az életed fenyegeti. Ez nagyon durva dolog. Rosszabb, mintha neked a melled ütné.
14/17 anonim válasza:
ha nagyon bántani akarod markold meg a golyóit nagyot.. de ha csak viccből akarod akkor ne... nagy tud fájni ha csak meg is szorítják
15/17 anonim válasza:
A heréket nem lehet úgy b*sztatni hogy csak egy kicsit fájjon, mert az vagy kvára fáj vagy sehogy. akkor már inkább törd be az orrát, az sem fáj annyira, mintha megszorongatod a heréit.
16/17 anonim válasza:
Huu szerintem nyomdfel a heréjét és csavard meg de inkáb ne ted mert amugy énis fiu vagyok és ezt tapasztalatbol mondtam !!!!!!!! LOL
17/17 anonim válasza:
Szerintem akik itt vinnyognak, hogy így fáj, meg úgy fáj, meg milyen károkat okozhat, azoknak fogalmuk sincs a dologról.
A herék jól meg vannak védve, nagyon nehéz maradandó kárt okozni bennük.
Ha meg rámarkolsz és a fiú hagyja, akkor élvezi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!