Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy fogjam meg a fiúnak ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogjam meg a fiúnak ott alul, hogy fájjon is neki?

Figyelt kérdés
Ha egy srác beszól valamit, vagy csak hülyéskedünk vagy valami, akkor kézzel hogy kell enki megfogni, hogy fájjon is neki? rúgni nem akarok =D
2009. júl. 29. 14:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%

heréjét szorítsd meg de ne a gyíkját

de sztem viccből nem szorítsd meg neki mert az kvára nem vicces!

2009. júl. 29. 14:15
 2/17 A kérdező kommentje:

jó csak úgy poénból nem akarom neki ugy...:D

de alulról kell odanyúlni?

2009. júl. 29. 14:16
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
ne csináld! mert ha rosszul csinálod még maradandót károsodást is okozhatsz amiért börtönbe is mehetsz, még ha véletlen is volt, ill téged is megfognak nézni hogy nyilvános helyen fogdosol cuccokat :)
2009. júl. 29. 14:16
 4/17 A kérdező kommentje:

jajj azért annyira nem akarom -.-"

főleg nem úgy, hogy ugy nagyon erősen hogy ANNYIRA fájjon neki :D

csakhogy tudja hogy jól tudom megfogni..XD

2009. júl. 29. 14:20
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
Az vagy nagyon fáj vagy semennyire ha a heréit basztatod az embernek
2009. júl. 29. 14:22
 6/17 A kérdező kommentje:
pff
2009. júl. 29. 14:29
 7/17 anonim ***** válasza:
85%
Hagyd békén a heréit. Gondolom ő se rúg szeméremcsonton téged, ha beszólsz neki valamit. Amúgy meg hiába nem akarod, rosszul is megfoghatod, és akkor nem nevetni fog, hanem rohadtul haragudni. Elég gyerekes amit csinálsz. Körülbelül kiscsoport, középső osztály. Már csak azért is ne csináld, mert utána nem mernek veled hülyéskedni a fiúk, mert féltik a heréiket.
2009. júl. 29. 14:33
 8/17 anonim ***** válasza:
75%

A gyakorlat a következő: Szemből vagy oldalról, csapó mozdulattal be a két láb közé úgy, hogy az ujjak vége túlnyúljon a herezacskón. Aztán hirtelen a kezet ökölbe szorítani. Azért kell odacsapni, mert ettől fog kicsit előre görnyedni és ellazulni az alany. E nélkül mondjuk egy feszes farmerben nem lesz elég hatásos. Minél lazább, bővebb a gatya, annál "jobb" az elérhető eredmény.

Amúgy én is edzésen tanultam meg, megmutatva sokkal egyszerűbb, mint elmondani. :D

2009. júl. 29. 14:34
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
Még mindig nem értem, miért kéne herén ütni. De ha úgy csinálod, ahogy tanácsolták, akkor tuti eredmény lesz. Fetrengeni fog a földön, rosszul lesz és rohadtul fog érte utálni.
2009. júl. 29. 14:39
 10/17 anonim ***** válasza:
85%
Majd feláll és teis kapsz 1-1 bal-jobb horgot a melledhez....
2009. júl. 29. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!