Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kell, de hogyan, hogy ne fájjon neki?
Barátom mellett szerelmes lettem egy régi barátomba (barát-barát, szóval a haver-féle, nem ex). Nem tudom, milyen esélyeim vannak a srácnál, az viszont fix, hogy így annál nagyobb szemét vagyok, minél tovább együtt maradok a jelenlegivel.
A probléma ott kezdődik, hogy neki én vagyok a mindene, és el sem tudom képzelni, mit tenne, ha otthagynám, plána, ha az igazat mondanám neki (hogy beleszerettem másba).
Mit tegyek? Mit mondjak neki és hogyan, hogy a lehető legkisebb mértékben törjem össze lelkileg szegényt? :S
HAZUDJ! A legjobb az lenne, ha sikerülne megutáltatnod magad vele, akár annyira is hogy ő szakítson. Ha nem megy mond, hogy megfulladsz tőle, vagy borulj ki valamin és úgy szakíts vele.
amit NE csinálj: az igazat ne mond :D, ne próbáld vigasztalni (2-3x annyira szar), nem mond neki, hogy maradjunk barátok.
http://www.youtube.com/watch?v=e5atwIGWc80&feature=related
Ebben a videóban megleled a választ:)
20/F
Az első válasz baromság. Saját tapasztalatból mondom, hosszú távon, személyiségfejlődési szempontból az a legjobb, ha megmondod neki: elmúlt (a szerelem a részedről). Azt is hozzá teheted, hogy sajnálod.
Azt tényleg ne mondd meg neki, hogy beleszerettél másba. De az fontos, hogy kimondd, már nem vagy belé szerelmes. Különben lehet hogy még évekig reménykedik. Ezt a saját bőrömön tapasztaltam.
És tényleg ne vigasztald. A szakítás után hosszú hónapokig semmilyen kapcsolatba ne lépj vele.
De gáz!! Semmi féle képpen ne hazudj neki! Azzal csak rontod a helyzetet. Azt viszont tényleg ne mond el neki hogy mást szeretsz, mert utána megy majd a kombinálás hogy biztos megcsaltál a kapcsolatunk alatt is, meg hogy r.b.nc vagy stb. Mond hogy már nem szereted, de jó volt vele lenni, csak elmúlt az érzés és nem akarod azt hazudni hogy szereted. Minden szakítás fáj...ez is fog neki és ha szakítottál vele akkor tényleg ne kered, ne találkozz vele, ha ő keresne ne válaszolj, mert csak rontanál a helyzeten!!! Saját tapasztalat!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!