Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú mit csináljon szeretkezéskor hogy a lánynak ne fájjon?
Kényeztesse minden elképzelhető módon, simogassa, puszilgassa, nyalogassa a punciját,dicsérje ha esetleg kicsit szégyenlős, első alkalommal semmiképpen ne álljon elő extrém ötlettel/pózokkal. Ne siettesse,amikor már nagyon nedves akkor FOKOZATOSAN finoman csúsztassa be a péniszét, először csak a makkját, aztán ki, aztán kicsit beljebb, újra ki, és így tovább. Így a lány időben tud jelezni, ha vmi nem jó neki.
Ha eléggé benedvesedett akkor lehetetlen, h fájjon.
21/L
ksözönöm a 2. válaszolónak!
Kérek még hasonlót!
háát legyenek nyugisak a körülmények. barátnőmmel még csak odáig jutottunk hogy ujjaztam, nedvesedett rendesen és már 2 ujjam is bennvolt, és akk valaki odakinn becsapott valamit vagy nemis tom... egy pillanat alatt száraz lett és már 1 ujjammal se találtam az imént még bőven tág lyukat... szal még sztem jódarabid nem evezünk komolyabb vizekre...
szal sztem pl erre is figyelj! nyugalomra
Egyetértek az előttem szólókkal.. De ha fáj, abba sem kell belepusztulni.. A mensi alatti görcsök jobban fájnak mint ez.. Nem is fájdalomnak mondanám, inkább feszülő érzés.. Ű
Egy fontos szabály: Ha fáj mikor berakná, ne hagyjátok abba! Folytassátok míg teljesen benned nem lesz.. :) Utána már nem fog fájni.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!