Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen legyen az a fiú, mit csináljon, ha megakar ismerni titeket?
Annyira utálom magam :P Ma bementem az Interspar-ba, hogy szerezzek néhány dolgot, és amint beléptem láttam, hogy 2 hostess lány állt 2 külön pult mögött és az egyik, (a dögösebb) olyan "elbűvölően" nézett rám :) Legalábbis úgy vettem észre mert én is elmosolyodtam.. Amikor végeztem, arra gondoltam, hogy odamegyek és megnézem mit kínál.. De hatalmába fogott a bátortalanság, pedig éreztem, hogy már majdnem sikerült volna lazán és egyszerűen beszélni vele :P Az előző években sokkal rosszabb volt, de azóta változtam 18 évesen.. Annyira bosszantó, hogy már majdnem sikerült volna, és az utolsó pillanatban meghátrálok :P
Remélem ez nem fog mégegyszer előfordulni. Más bajom nincs, a kinézetem miatt sem kellene aggódnom, mert szinte mindenkinek szimpatikus vagyok szerencsére :D Érett is vagyok a koromhoz képesz, csak hát itt van ez a bökkenő..
Szóval ti is csupán ennyit várnátok el egy fiútól? Odamegy hozzátok, röviden de viccesen beszélgetnétek és megbeszélnétek mondjuk egy találkát?
Köszönöm a válaszaitokat!
18/F
Jézusom...:S:S:S
Nem akarlak megbántani...éppen ezért nem fogok mondani semmi bántót...talán még nem jött el a felnövésed ideje.
Bizony rengeteget kell még tanulnod, ha ezen a szinten állsz...
Már megbocsájs, de interspar??? jól meg gondoltad te ezt????????
Ha a TESCO-ba mentél volna, gyűjthetsz pontokat is, amit aztán FILA táskákra válthatsz.
Remélem sikerült jobb belátásra bírnom téged.
nem fogok magyarázkodni, már látom, hogy hiba volt megosztanom bármit is...
Venni akartam valamit és csak meglepődtem, hogy vannak hostessek, ennyi..
Csak azért mert ez a "részem" hiányzik, attól még érett vagyok és lehetek.
először is ....nem azt akarjuk, hogy azonnal találkát beszélj meg velünk :)
én pl. azt várnám el, hogy odagyere és beszélgessünk, ismerkedjünk......a találka végén meg kérdezd meg hogy ráérne e......de az a lényeg, hogy meg kell tudnod, hogy van e barátja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!