Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért várják el, hogy a pasi izmos legyen? Hogy állandóan súlyzózzon, hogy aztán 30 évesen fájjon minden ízülete?
Nem várja el minden nő, mert van akinek nem jön be. Én sem szeretem az agyongyúrt pasikat.
De ha jól csinálja egészséges és nem fáj semmije se most se később...
De egy kérdés ha már általánosítottál: A pasik miért várják el a nőktől hogy nagy,tökéletes melleik legyenek? Ha 30évesen agyon lesznek plasztikázva és majd egyszer szétesnek?
Nem azt várják el, hogy izmos legyen, hanem azt, hogy ne legyen 2 dimenziós!
Fel kellene szedned pár kilót. (szerintem, bár ha így is jól érzed magad)
A pasik vajon miért várják el, hogy a csaj tökéletesen vékony és formás legyen, a frizurája könnyű, dús és divatos és mindig sminkeljen?
Nem tudom, ki várja el tőled a súlyzózást, de nem ez a jellemző. Általában a csajoknak kell parázni az alakjuk miatt, miközben a pasik sörhassal terpeszkednek három napig ugyanabban a zokniban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!