Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért várják el, hogy a pasi izmos legyen? Hogy állandóan súlyzózzon, hogy aztán 30 évesen fájjon minden ízülete?
Gyerekkorom óta úszok, lehet attól vagyok ilyen sovány, mindent elégetek :D
Nem az izomagyúakra gondoltam, de azért ahhoz is komoly súlyzós edzések kellenek, hogy az ember felszedjen pár kilót és kicsit sportosabbnak nézzen ki.
Ha én megdolgozom az alakomért,akkor a minimum,hogy a párom se hanyagolja el magát.Nem azt mondom,hogy legyen színizom,de ne eresszen pocakot és ne fújja elk mellőlem a tavaszi szellő.Egy nagydarab pasi pl egyesekben tiszteletet vált ki,meg ugye nem mernek kötekedni sem,nem szólogatnak be,hogy"De meg..nám a csajod" stb.
Nem is tudom mért kérdés ez.
18:06: Igen, a focitól lehet. Megmutassam a lábam? :)
Kérdező: hány éves vagy? Ha a 30 éves kort ilyen elborzadva írod le, akkor szerintem nem lehetsz túl sok. :)
Fiatalon viszont más az ember testalkata, mint idősebben. Ha vékonyka vagy, később akkor is "megemberesedhetsz".
Mondjuk én szeretek gyúrni. De ha te úszni szeretsz, akkor azt csináld, ne foglalkozz más véleményével.
"edzés előtt a 8-10 tojásból sajtos omlett, utána meg a házi szalonna"
Ezek finom kaják, de azért majd méress koleszterinszintet valamikor :)
Mert egy szerencsétlen kocka vagy :D
Menjél le edzőterembe, ne sírjon a szád. Nekem van 180 magas ismerősöm, aki 68 kiló, és ő is eléggé csontrakéta.
Ne is haragudj, de iszonyatosan girnyó lehetsz.
Nem feltétlen izom kell, hanem egyszerüen hízni, Én is 186 cm magas vagyok és 70 kg voltam, most 85-86 agyok, de nem nézek ki gilisztának és a Nök is jobban megnéznek.
"Nem feltétlen izom kell, hanem egyszerüen hízni"
Képzelem milyen remekül néznék ki, vékony végtagokkal meg egy pocakkal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!