Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért várják el, hogy a pasi izmos legyen? Hogy állandóan súlyzózzon, hogy aztán 30 évesen fájjon minden ízülete?
Én pl irtózom a vézna pasiktól, nem szeretem a macis alkatúakat sem. Szerintem mindenkinek olyan jön be, aki beleférne a saját életébe, mivel én is sportolok (nem azért mert a súlyom miatt aggódom, szimplán csak jól érzem magam tőle), és nekem jól esne ha valakivel elmehetnék pl konditerembe:) De az extraizom pasik sem jönnek be. Az sem, ha valaki irtóra vézna, és közepes erőbedobással lenyomom szkanderba... Legyen egy kis natúr izom rajta. Néha az állam leesik attól, hogy mennyi pasi elmegy mellettem, akinek nálam(!) vékonyabb karja van. Pedig nekem is csak natúrabb izomzatú karom van.
Ez úgy szerintem elvárható (max egy kicsit kevesebb a minimum): [link]
Nekem irtora bejonnek az izmos pasik,oda vagyok ertuk:X:X:X
De lehet,hogy mas epp ellenkezoleg gondolja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!