Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csajok miért várják el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért várják el, hogy a pasi izmos legyen? Hogy állandóan súlyzózzon, hogy aztán 30 évesen fájjon minden ízülete?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 17:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem várjuk el...csak jól néz ki ha izmos, de ez nem azt jelenti, hogy muszáj annak lennie...
2011. máj. 28. 10:47
 22/28 anonim ***** válasza:
Azért várjuk el, mert a pasik is elvárják, hogy vékonyak legyünk, nagy mellekkel, és kerek popsival... :)
2011. máj. 28. 10:58
 23/28 anonim ***** válasza:

Én pl irtózom a vézna pasiktól, nem szeretem a macis alkatúakat sem. Szerintem mindenkinek olyan jön be, aki beleférne a saját életébe, mivel én is sportolok (nem azért mert a súlyom miatt aggódom, szimplán csak jól érzem magam tőle), és nekem jól esne ha valakivel elmehetnék pl konditerembe:) De az extraizom pasik sem jönnek be. Az sem, ha valaki irtóra vézna, és közepes erőbedobással lenyomom szkanderba... Legyen egy kis natúr izom rajta. Néha az állam leesik attól, hogy mennyi pasi elmegy mellettem, akinek nálam(!) vékonyabb karja van. Pedig nekem is csak natúrabb izomzatú karom van.

Ez úgy szerintem elvárható (max egy kicsit kevesebb a minimum): [link]

2011. máj. 28. 11:05
 24/28 anonim ***** válasza:
erre jöhet vissza a kérdés h miért várják a pasik hogy a nőjük sexi legyen. gondolkodj és rájössz
2011. máj. 28. 11:24
 25/28 anonim ***** válasza:
Én nem várom el,de a 70-75kilómmal már hogy néznék ki egy ropi pasi mellett? áhhhhh .A másik hogy szexuálisan nem vonzanak a csontváz srácok,akiknek még válluk sincs. Ők elvárják,hogy legyen jó seggem és jó mellem,akkor én miért ne várhatnám el,hogy egyen normálisan és legalább legyen szép válla,meg ne csontos felkarja?! 24N
2011. máj. 28. 11:30
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy a súlyzózás meg a későbbi fájdalom hogy függ össze. Majd rájössz te is, hogy ha 25 éves korod után egy reggel arra ébredsz, hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
2011. máj. 28. 11:51
 27/28 anonim válasza:

Nekem irtora bejonnek az izmos pasik,oda vagyok ertuk:X:X:X

De lehet,hogy mas epp ellenkezoleg gondolja ezt.

2011. máj. 28. 12:07
 28/28 anonim ***** válasza:
Na azért ácsi...én közel 30 vagyok, és 180cm mellett 65kg, jó, nem vagyok egy kigyúrt állat, de azért megvan a kellő széles felsőtestem...szóval amelyik csaj azt mondja, hogy ez gizda, az vagy a hájas vagy kigyurtakra bukik.
2012. márc. 30. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!