Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tudnék ismerkedni kifejeze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni kifejezetten csúnya lányokkal?

Figyelt kérdés
Hosszú évek tapasztalata azt mutatta hogy általában kedvesebbek, jó fejebbek, stb. Minden vágyam egy szerető csúnyácskább lány.
2012. szept. 8. 14:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, most már kíváncsi vagyok, kérdező nem küldesz egy képet magadról?? nem élek vissza vele, rendes lány vagyok!:) 19/L
2012. szept. 9. 16:13
 22/24 anonim ***** válasza:
kíváncsi lennék rád amúgy már ha így isteníted magad.. sosem éltem vissza a képekkel nem kell félned..:)
2012. szept. 9. 16:19
 23/24 anonim válasza:
Azt hiszem megfogtad a lényeget én is sokszor tapasztaltam már ezt:) főleg hogy én is inkább a csúnyácskák oldalát erősítem. Kíváncsiságból, küldesz egy képet (megbízható vagyok nem szoktam visszaélni vele)? 16/L
2012. szept. 13. 19:33
 24/24 anonim ***** válasza:

[link]

Ne keress tovább...!

2012. szept. 14. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!