Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Béci támogatottsága ugyanek...

VV Béci támogatottsága ugyanekkora lenne, ha nem nézne ki jól, sőt kifejezetten csúnya lenne? Szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Állítom, hogy sok kis tini és nagyi szavazott rá. A tinik azért, mert húúúúhaaaa de jópasi(hogy milyen a jelleme az nem fontos persze), a nagyik meg jajj de édes fiatalember, ő tényleg csak céltudatos.

Szóval szerintem kevesebb szavazatot kapna, ha csúnyácskább lenne. Bár én nézem, de arra nem vetemednék, hogy sms-ekkel bombázzam az rtl-t.

2011. febr. 18. 17:00
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem Béci egyáltalán nem jó pasi... sőt, megkockáztatom az is, hogy még átlagosnak sem átlagos... eléggé randa szegény, dehát nálunk is ez a divat, hogy mindenki tőle van elájulva
2011. febr. 18. 17:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Jó ízlések és pofonok, de tény h rengeteg csaj rá van kattanva. De am abban én is egyetértek h értelmes ember nem költ ilyen műsorokra, maximum a tinicsajok akik Bécikére ujjazzák magukat... :S de hát ez van, legyen így
2011. febr. 18. 17:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem néz ki jól.Ahogy beszél,hát..megalszik a tej a szájában.

Az első válasza helyes teljesen!!

Egyetértek vele.

2011. febr. 18. 17:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Lányok miért nem válaszoltok? Béci fanok!!
2011. febr. 18. 18:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Na én lány vagyok Béci szerintem is tényleg nagyon jól néz ki (de nem vagyok Béci fan, utálom).

100%-ig biztos vagyok benne, ha Béci nem így nézne ki, akkor nagyot csappanna a tábora, mert a rajongói fele tinilányok akik olvadoznak, hogy jóképű, és milyen teste van stb.. sajnos ez van.

2011. febr. 18. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem Béci nem néz ki jól. A teste persze nagyon jó, de az arca... a szemöldökével csinálhatna valamit. Azoknak meg csak gratulálni tudok akik az alapján szavaznak valakire hogy hogy néz ki, mert szerintem nem (csak) az a fontos, sokkal inkább hogy hogyan viselkedik a villában.
2011. febr. 19. 13:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem Béci nem csak azért népszerű, mert jól néz ki. Nekem nagyon tetszik a jelleme is, kitartó, erős egyéniség és rendkívül céltudatos. Úgy gondolom megérdemelten nyerné meg a fődíjat, jó példát mutat az embereknek és akiket nem csak a vita és a konfliktus köt le, Bécivel szimpatizálnak. A másik tábor kedvelői sokkal hevesebben nyilvánulnak meg, ebből is látszik, hogy Évát, Olivért inkább azok kedvelik, akik szeretik a balhét, viszont Béci kedvelői inkább az igazi emberi értékeket keresik :)
2011. márc. 13. 13:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Én sajnos nem tudom egy autótolvajban látni az értékeket. Sajnálom, lehet bennem van a hiba :S
2011. márc. 14. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!