Szerintetek is teli van dagadt és csúnya nővel Alekosz műsora, a Szerelem a legfölsőbb szinteken?
"Szerintetek is teli van dagadt és csúnya nővel Alekosz műsora"
Nem. Abban viszont biztos vagyok, hogy te nagyon ráérsz ha ilyen f@szságokkal foglalkozol.
"Gondolom aki itt visszavágott a kérdezőnek, az is dagadt. :D :D "
Ráhibáztál 177/60 kg férfi vagyok.
észrevettem én is, és azt is, hogy mindenben a szőkéket választja ki XD legtöbbször....
19:33-nál a pont, teljesen egyetértek vele, ment neki zöldkézXD
"Miért: jobb a testvérpár, akik iszonyat unintelligensek és bunkók? Ja, hogy ropik?!"
Mondd, te vak vagy, vagy szimplán hülye??? A testvérpárból az egyik egy undorító dagadvány, a másik meg felsőtestre elmegy, viszont vállalhatatlan oszloplábakkal rendelkezik. Mind külsőre, mint viselkedésre ők a legundorítóbbak.
Szia!
Nekem is az tűnt fel elsőként, hogy milyen vaskos nőkent válogattak össze javarészt, és a nagy részük mennyire egy kaptafára megy. Az a röhejes, hogy ez a felhozatal nem is Alekosz ízlését tükrözi, hanem Olivérét és az RTL Klubét vegyesen.
Biztos vagyok benne, hogy nem a legszebb lányokat válogatták össze, hanem azokat, akiktől veszekedéseket meg hisztit reméltek, és akiknek elég sok sötét folt van a múltjukban és a jelenükben ahhoz, hogy majd a bulvárlapok tudjanak a későbbiekben miről írni.
Sztem csak egy szép van közöttük (a nevét nem tudom) - egy nagyon fiatal, hosszú szőke hajú lány... Jó kérdés, mit keres itt. :-S
A testvérpár nekem is nagyon unszimpi - eleve irreális, hogy mindketten szerelmesek legyenek Alekoszba és mindkettőt beválogassák. Sztem épp azért hívták be őket, hogy csinálják a fesztivált. :-S
... Ami még feltűnt, az az, hogy Alekosz viselkedése mennyire színpadias: távolságtartó, modoros, üres közhelyeket puffogtat. A VV-t nagyon ritkán láttam (elejétől a végéig egyetlen részt sem, csak nyomokban), de ott nem ilyen volt, sokkal lazábban viselkedett.
Mondjuk, soha nem volt szimpi (ahogyan a VV-ben senki), de most még ellenszenvesebbnek találom.
Látszik rajta, hogy egyik lányhoz se vonzódik igazán (ami mondjuk nem is csoda), és nyilván csak szerepet játszik a pénz kedvéért.
... A nők sztem megdöbbentőek, egyiknek sincs tartása és önbecsülése. :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!