Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejönnek a "cicababák"? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Mármint azok kívül hogy meg***, megbámulni. Összejönnétek ilyen csajokkal?

2012. szept. 6. 22:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak abban az esetben ha szorult beléjük némi értelem is. A harmadik amúgy jól is néz ki cicababa jellege ellenére is :D
2012. szept. 6. 23:06
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
Ránézésre nem rosszak, de ha seherezádé megszólal, akkor csak úgy szóródik a vetőmag a szájából...
2012. szept. 6. 23:18
 13/17 A kérdező kommentje:

"csak úgy szóródik a vetőmag a szájából"

Na ezen jót kacagtam, ezt még nem hallottam.

Amúgy a 2 és a 3. ugyanaz, csak nem volt kedvem másról képet keresni.

2012. szept. 6. 23:23
 14/17 anonim ***** válasza:
47%

1-es Szép lány isteni testtel, és a medencés jelenete igazán izgató és érzéki volt. Tutira állt volna a cerkám nekem is. A személyiségét ismerjük kissé és az nem igazán vonzó. Inkább olyan semleges. Csak a külsőjét tekintve járnék vele, és bár nagyon jó nő nem hasonlít vonásaiban az általam imádott nőtípushoz.

2-es Sajna nem jön be a képe mindig átirányít egy nem működő helyre kép nélkül.

3-as Édes aranyos pofija van és kedves a tekintete. Ő egy kedves csaj lehet így külsőre. A mellei nagyon szépek lehetnek és igazán nagyok is. Nekem már túl nagyok is, ellenben a karja nem izmos, és gondolom hogy akkor a teste sem formálódott sport által, szóval járnék vele simán, de nem igazán az álom ideálom.

Ezekkel a csajokkal semmi gond és nem hiszem hogy cicababák. Egyszerűen ők csak jó nők akik adnak a külsejükre.

Be tudnád linkelni a második képet is működőre?

2012. szept. 6. 23:26
 15/17 anonim ***** válasza:
35%

Irigykedsz vagy mi a fene? Képzeld el, hogy erre van igény!

A Seherezádé azért nem igazi cicababa. A harmadik képen lévő viszont álomszép.

2012. szept. 7. 00:08
 16/17 anonim ***** válasza:
27%

A harmadik egy sötét, bunkó paraszt drogos rib@nc. Lekezelő, beképzelt, el van szállva magától, mint a győzelmi zászló, közben buta, mint a fing...

[link]

Ő sokkal jobban tetszik, szimpatikusabb is, és a fejébe is szorult némi értelem.

2012. szept. 7. 10:58
 17/17 anonim ***** válasza:
76%

tegnap 10:58

Ismered őt személyesen?

2012. szept. 8. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!