Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek a "cicababák"? (kép)
Mármint azok kívül hogy meg***, megbámulni. Összejönnétek ilyen csajokkal?
"csak úgy szóródik a vetőmag a szájából"
Na ezen jót kacagtam, ezt még nem hallottam.
Amúgy a 2 és a 3. ugyanaz, csak nem volt kedvem másról képet keresni.
1-es Szép lány isteni testtel, és a medencés jelenete igazán izgató és érzéki volt. Tutira állt volna a cerkám nekem is. A személyiségét ismerjük kissé és az nem igazán vonzó. Inkább olyan semleges. Csak a külsőjét tekintve járnék vele, és bár nagyon jó nő nem hasonlít vonásaiban az általam imádott nőtípushoz.
2-es Sajna nem jön be a képe mindig átirányít egy nem működő helyre kép nélkül.
3-as Édes aranyos pofija van és kedves a tekintete. Ő egy kedves csaj lehet így külsőre. A mellei nagyon szépek lehetnek és igazán nagyok is. Nekem már túl nagyok is, ellenben a karja nem izmos, és gondolom hogy akkor a teste sem formálódott sport által, szóval járnék vele simán, de nem igazán az álom ideálom.
Ezekkel a csajokkal semmi gond és nem hiszem hogy cicababák. Egyszerűen ők csak jó nők akik adnak a külsejükre.
Be tudnád linkelni a második képet is működőre?
Irigykedsz vagy mi a fene? Képzeld el, hogy erre van igény!
A Seherezádé azért nem igazi cicababa. A harmadik képen lévő viszont álomszép.
A harmadik egy sötét, bunkó paraszt drogos rib@nc. Lekezelő, beképzelt, el van szállva magától, mint a győzelmi zászló, közben buta, mint a fing...
Ő sokkal jobban tetszik, szimpatikusabb is, és a fejébe is szorult némi értelem.
tegnap 10:58
Ismered őt személyesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!