Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-25 év körüli srácok! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 év körüli srácok! Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy srác, egyszer láttam, a külsején kívül csak 1 dolgot tudok róla, ami alapján nagyon nehezen és zűrösen, de talán megtalálnám. Úgy 20-25 év körüli lehet. Ti mit szólnátok hozzá, ha egy jópár évvel fiatalabb lány, akit csak egyszer láttatok, csak úgy bejelölne valahol/rátok írna? =D

Egy picit rólam, hogy könnyebb legyen a véleményalkotás =D : 16 és fél éves, derékig érő szőke haj, zöld szem, 173 cm körül lehetek, mások szerint jó alakom és szép arcom van, szeretem a lovakat, főzőcskézni, nevetni, és nem az a "tömeggyártott-fajta" lány vagyok, hanem elvileg valamivel érettebb a koromnál /tehát már kinőttem az amúgy is rövid ideig tartó bulizós-ellenkezős időszakomat =D/ =)

2012. szept. 6. 20:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ne gyerekeskedj. Szerintem gáz, amikor a lány ír rá a fiúra ismeretlenül. Csak azt fogja gondolni rólad, hogy egy 16 éves csitri vagy. Bár lehet, hogy pont az olyanok tetszenek neki...
2012. szept. 6. 22:19
 12/13 anonim ***** válasza:
majd, ha harminchoz közel visszanézel a mostani önmagadra, akkor jössz rá, hogy mennyire vagy érett/éretlen most
2012. szept. 6. 22:58
 13/13 mmano88 ***** válasza:

16évesen már kinőttél a bulizós korszakodból? :D Az igen.

Én ugyan lány vagyok, de szerintem csak egy valamire kellenél a srácnak..

2012. szept. 7. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!