Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lélegzetem elakadt, ti férfi társaim ehhez mit szólnátok?
Nézem ma az egyik közösségi oldalon a profilomat egy jelölés ismerősnek.
Egy ismeretlen fickó volt. Rákérdeztem, honnan kellene ismernem, mert nem rémlik.
Erre visszaírja, hogy ő nagyon is jól ismer engem, én vagyok az a kis barom, aki miatt elveszítette a kedvesét. És megadta a lány nevét.
Valóban jóban vagyok egy ideje a lánnyal, de nem szexuálisan és nem is a párom, bár próbálkoztam közelebb kerülni. Nem tudtam, hogy van pasija, ezek szerint csak volt.
Ez azt jelenti, hogy miattam hagyta ott a pasiját?
Jól van, normálisan kérdeztem!
Miért nem kérdezem meg? Mert nincs rá lehetőségem, azért! Nem telefonon fogom.
Az engem nem érdekel, hogy tettem-e olyat, ami ezt előidézte.
Az érdekel, hogy szerintetek értem tette-e, mert az nagyon jó, újra rástartolok gondolkodás nélkül, ha ezt miattam tette meg.
Nem vagyok benne biztos, hogy nincs közöm hozzá.
Naponta felhívtam, eleinte csak én. Később ő is hívott néha, rám írt 1-1 sms-t. Napi szintű lett a dolog, de egy időben visszavett, meg az elején távolságot próbált tartani, mondván nem ismerkedhetünk meg.
De nem tudtam, hogy van komoly pasija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!