Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhatároztam, hogy legyantázom a lábam. Vélemények?
Fiú vagyok nagyon szőrös lábbal és eldöntöttem, hogy meg fogok szabadulni a szőrtől. Hideggyantázásra gondoltam, aki járatos a témában, tapasztalatot is szívesen fogadok ilyenről, mert még nem gyantáztam.
22/F
Ne haragudj, de mindjárt hányok. Egy pasi ne gyantázza/borotválja már a lábát (kivéve persze, ha sport miatt kell). Egyébként is a hideg gyanra szart sem ér, és k*rvára fog fájni a gyanta (akármilyen) meg az epilálás is, mert több és sűrűbb szőröd van, mint egy nőnek (akiknek szintén fáj).
24/l
Nekem jobban tetszenek a lábszőrrel rendelkező fiúk.Egyébként szerintem első alkalommal ne a gyantával kezdj,mert nagyon hosszú és sűrű a szőröd,baromira fog fájni.Vagy bízd szakemberre,kozmetikusra.És ha már gyanta,meleg gyantát vegyél,az hatásosabb.
22/L
Hehe! Stílusos a Pampers reklám a válaszok között. Pont megy a kérdező leendő babalábikójához. xD
De ha hetero vagy és elfogadsz egy tanácsot, az igazi nők igazi pasikat szeretnek szőrrel. Tinikorban van ez a csupaszcsiga lamúr korszakuk, de nem egyet ismerek, aki kigyógyult ebből.
És a szőrt a testrészekre értettem. Hónalj és nemi szerv körüli nyírás meg egyéni kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!