Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 19 évesen nincs barátom, akkor elég ha alul csak rövidre vágom a szőrt és a bikinivonalamat legyantázom?
Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 11:07
1/4 anonim válasza:
Ahogy kényelmesnek érzed. A lényeg az, hogy ha olyan helyzetbe kerülsz, akkor szalonképes legyél. :)
2/4 anonim válasza:
Nem értem, hogy kettő miért függ össze?
Olyan fazont csinálsz magadnak, amilyen neked tetszik még akkor is ha barátod van. Nem emiatt fog szeretni vagy nem szeretni. A lényeg, hogy neked kényelmes meg jó legyen.
Az én barátnőm borotválja, de sosem kértem rá, alapból így szereti.
3/4 A kérdező kommentje:
lehet miattad csinálja, és néha elege van már az egész macerából...
2009. márc. 1. 11:15
4/4 anonim válasza:
Az előző vagyok.
Nem hinném, hogy miattam csinálja. Ő alapból ilyen, nem bírja magán elviselni. Nekem akkor sem lenne vele bajom, ha úgy hagyná.
Szóval a kérdésedre koncentrálva megint csak azt tudom mondani, hogy olyan fazont válassz, ami neked is kényelmes. Ha csak rövidre vágod, akkor azzal nincs annyi macera és ugyanúgy izgató. Sőt, van aki pont így szereti. Ezt neked kell tudnod, a fiú meg fogadja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!