Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhatároztam, hogy legyantázom a lábam. Vélemények?
Fiú vagyok nagyon szőrös lábbal és eldöntöttem, hogy meg fogok szabadulni a szőrtől. Hideggyantázásra gondoltam, aki járatos a témában, tapasztalatot is szívesen fogadok ilyenről, mert még nem gyantáztam.
22/F
Én epilálom a lábam (is). Hosszú távon sokkal kifizetődőbb, mint gyantázni.
Első alkalommal fájdalmas, de utána már nem vészes, ha rendszeresen csinálod. Én kb. hetente, másfél hetente szoktam, így nincs ideje kibújni minden szőrnek, ezért alig fáj egy picit.
Gyantázni viszont nem lehetne az ilyen pici 2-3mm-es szőröket, ezért muszáj megvárni, hogy megnőjenek. Akkor viszont fájdalmasabb lesz.
28F
én azért gyantáztam le már párszor a lábam, mert hullik a ször. És az egész szoba és az ágynemüm is tiszta ször, és ez undoritó!
Gyantázás = Besz Arsz
kb egy fél év és visszanő ugyanugy. De kell hozzá lelkierö. Fáj. Egy napig zsibbad, ég. UTána megszokod és ennyi.
A reklámok között volt egy olyan link, h férfi szőrtelenítés.. rákattintottam. Olvasgattam kicsit az oldalon. Kb hányingerem lett. Nem lennék képes férfiként nézni valakire, akinek napi problémája, h h kerülje el a szőrbenövést a mellkasán :D:D Ha neked attól jó, h nyárra szőrteleníted a lábad, tedd meg. De ne menj ennél tovább könyörgöm, legyél már férfi.
20L
Nekem, ha a barátom legyantáztatná, akkor nem mutatkoznék vele az utcán. Már nem azért, de az nagyon b*zis. De ha neked az tetszik...
Utálok másokat leszólogatni, de ha egyszer segíteni szeretnék...
Ezt jegyezd meg: nem mutatkoznék nyilvánosan a barátommal, ha leh
gyantázná a lábát.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!